Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Da li neko ima iz prve ruke, poredjenje istog ili barem sličnog Aspra i Viva Nueva?

:hi:

Rap

De manite se drugorazredne robe
Jovan nije mjerilo :stripii:
Navlakusa!

ossa

Citat: mossi  u Prosinac 23, 2021, 12:00:32
Da li neko ima iz prve ruke, poredjenje istog ili barem sličnog Aspra i Viva Nueva?

:hi:

Pitaj na varalicaru, mislim da ima forumaša sa tim modelima.
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Evo za zaljubljenike ovog proizvođača štapova jedan video gdje se navedeni vidi u akciji

Boža

Konacno sam uspeo da nadjem malo vremena i volje da isprobam malo ovaj dugohvaljeni SMT-ov 10-42, Vivo Prototype.

Iako tokom zime i kratkih seansi na pecanju ne volim da eksperimentisem puno sa nisko-budzetnim stapinama, moram priznati da stapic deluje poprilicno fino.

Imam Vivo Nuevo 20-70g i cini mi se da je ovaj dosta "vrsniji" iako manje gramaze moze nositi (po mojoj nekoj proceni, guma od 12cm + nekih 18g,20g plafon sto se tice nekog mog ukusa). Kad se povuce onako, prva 1/4 mu se savije vidno, pa tek onda ostatak, dok se kod Viva Nueva 70g savije ceo nekako, ravnomernije.

Stap u ruci zaista lepog balansa sa Stelom 4000FJ.

Videcemo jos kad i bude neke konekretne akcije  :occasion14:

SMT

:stripii: :stripii: :hi:

Baš je nisko budzetan…

Ne valja taj nista… Platio si, sad mogu i reci… Cekaj sad ovaj sledeci, tek ga pocinjem hvaliti… Spremaj zetone…

Elem,

Za te glave sto si spomenuo je odlican… Samo kad zatreba, bacice on i jače… Mene kad je mrzelo raspakivati drugi stap, bacio sam sa njim i 25 i 30… Nije to ideala ali ide, odradi…

Bistro ti bilo sa njim… Odlicna motka :hi:

Boža

:stripii:

Hehe, bice valjda kako se za sada cini  :baba:

Kako ti se cini za sada novi?

Pa da, okej je za vece, ovo mu je ideala.

Hvala - nadam se da ce ruka opravdati stap :)

Rap

Da je dobar bio sa Stellom Jovan ni ga ostavio sebi

SMT

Citat: alexdja  u Prosinac 22, 2021, 19:18:45
Opaaaa...  :hello2:

Idemo...  :clap2:

Doćićemo čamcem, naravno...

Nagovori i onog Stevu mrguda da se prošeta, bilo bi lepo...

Gremline, pozvani su svi sa foruma koji mogu da dođu, pitanje je samo da li znaš da cepaš drva, ovi moji slabo... :stripii:

Ponesi sve gl-ove i onu moju daiwu :icon_biggrin: da uporedim nešto...

Pedja,

Necu obecati ali pokusacu sutra naleteti… Zavisno od rasporeda (supa, pecenje, desert, tamburasi)… :stripii:

Ponecu ova dva bambusa i jedan pravi stap…

Ako budes hteo da trgujemo, pozovi Notara da mi prepises vikendicu..  Ali necu ovako, nezavrsenu :stripii:

Evo ga ovaj mali prototype sa daiwom 2500 … Vizuelno to uopste nije lose… Stapic je tanak…

I balans…

srco

Vidi... mi dolazimo preko puta u odredjeno vreme , i ponašamo se vikingški: ili te otmemo ili palimo i žarimo , silujemo i milujemo ...ako budemo pri zdravoj svesti , otimamo štapove i odlazimo u miru uz poneku ćušku

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Pedja voli Daiwe te za branzine, šta će mu, ja ne znam… Ima ih vec…

On ove GL bambuse za deverike koristi…

P.S…

Steva kaže za Branzina da mu je bolji od Prototype… I ja to često pomislim… Pa opet nešto drugo, ne odlučan sam :stripii:

Kad me prodje ova euforija sa GL i kad ih izgustiram, verovatno ću na njega nastaviti pecati…

marina1983

Kako to mislis ne zavrsenu? Povuci rec !
Samo garderobu ponesi i mozes da se useljavas.
Taman da ja otpecam koji sat na te skupe stapove dok ti pravis novi raspored unutra.

alexdja

Jbg...

Par drugara otkazalo učešće, zbog bolesti, gostiju, lošeg vremena...

Pa moram da pomerim druženje za neki drugi put...

A taman sam se naoštrio da otmem Jovanu neki štap i resetujem ga na daiwu 1.0 ponovo...

Ali šta da se radi...

Ima dana, zima je tek počela, drva su ionako bila samo izgovor...

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Pa ne mora druzenje da mu se otme štap.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Ne znam kako da ga namamim...

Uvek pobegne na pecanje...

Sad je bila šansa, ali stativa...
       Nema više divljeg bučka. :no: