Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Izgleda ostaje... Samo ga moram podmazati... Radi ko mlin za kafu, daiwa jbg  :hi:...

Rap

Izgleda da prvi i treci odose!Kose se sa drugim,novim.Cetvrti je prica za sebe,manje glave a Lesath ne odoljeva somu tako da....Ima li kakva nagrada!!!

Stella na Graphita,Stella SW na Lesatha (da ne napravis svetogrdje sa HC),ostalo je vec spojeno

SMT

Nisam dugo bio, ne znam gde da stanem...

Obećava štap prvih 10 min... daću mu još prilika...

šajzika

Sta bi tek bilo da znas gdje stati :stripii:
Ajde nalovi se pa cemo citat navecer prve utiske :hi:
Audentes fortuna iuvat

SMT

Ne znam koliko ću biti ja uopste kompetentan i za početni i za  ta neke buduće utiske oko ovog štapa...

S druge strane, taj štap kad se uzme u ruku bas mnogo kaže i nama laicima... Nas nekoliko ga je juce prodrmalo, komentar nam je isti... Svi smo zadovoljni :uf: :stripii: U mom selu se kaže, dobra motka...

Vidi se sa je da to  neko mnogo “ obrazovaniji” od mene dizajnirao s odredjenom namerom... Oni kažu da su to štapovi namjenjeni evropskim reklama i evropskim grabljivicama... Rusi su tražili da taj štap bas tako i tako izgleda... Mislim da znaju, šta su tražili, da su preneli svoja ribolovacka iskustva...Japanci su im napravili šta su tražili... Cela  ta Vivo serija je dizajnirana za dzig...

Meni treba samo vreme, da uočim sve to, sto štap pruža...

Videcemo... Možda je ovo samo moja ulaznica u svet Graphiteleader -a... To se samnom nikad ne zna...Počinjem da razumem mog drugara :hi:

Ervin

Imam utisak da se još od pojave CD-a nije digla ovolika prašina oko nekog proizvođača štapova. Verujem da to nije slučajno... :toothy9:
A ima tu i sličnosti što se tiče razvoja, pošto su se u oba umešali Rusi. Naravno, džig u prvom planu!

SMT

Redom... S desna na levo...

Lesath CX, Revo, Tournament AGS, Branzino Morethan AGS  i Super Vivo... Ajd da kažemo, kulturni štapovi...

Za prva četiri nemam ni jednu zamerku, apsolutno...Za četvrtog i dalje mislim da je najbolji štap koji sam imao-imam, ako se ne promeni nešto...ili bolje reci, ja ga najviše volim...Ne rastaje mi se ni od jednoga... Za petog tek treba vremena...

Koncepcijski uključujući i CD za koji mislim da je dobar štap, ja tu malo sličnosti vidim sa Graphiteleader-om, da budem precizniji sa ovim modelom sa slike... Tako sam i ostavio razmak na slici, sto ne govori da je nešto bolje od nečega... To je uvek predmet velike diskusije...

Dosta tih stapova mi je prošlo kroz ruke, da neki štap ovakve gramaze tako “čita dno”, detektuje svaku promenu... Ne secam se da sam imao...To mi je taj prvi utisak...

Na oko, materijal izrade štapa... Tu samo branzino ima sličnosti... Ostalo deluje “jeftino”, sto ne znaci da Graphiteleader neće prvi puci...

Ja bi rekao da je ovaj Super Vivo, vrlo poseban i specifičan štap, kakav do sada nisam imao...

Ervin

Graphiteleader-a još nisam ni video, a kamoli probao, tako da ni ne mogu da tvrdim da li je sličan CD-u. Moje poređenje se odnosilo generalno na pojavu nečeg relativno revolucionarnog na tržištu koje nam je, opet relativno, ali ipak dostupno.
Sličnost je što su oba za džig i oba imaju veze sa Rusima i nude nam nešto novo. Odnosno CD je nudio tada, a sada to čini Graphiteleader.

Znam da je nezahvalno kuckati o nečemu što još nisi ni video, ali bih se u ovom slučaju ipak smeo usuditi da napišem pokoju, samo na osnovu filtriranja informacija koje su nam dostupne na netu...

Evo, ti si SMT prilično konkretno opisao svoj štap i sad sam i ja bliže odluci da se protegnem za jedan, nakon čitanja tvoje i još par recenzija. Jaaako me svrbi, a tu smo svi manje-više slični, za kupovinu opreme nisam uopšte racionalan. Odavno je imam previše, ali i dalje ne mogu da prestanem da kupujem. Naravno skoro ništa ne prodajem, samo taložim.

No u svakom slučaju, jaaaako zanimljiva koncepcija i pošto mi teren dozvoljava, mislim da ću u budućnosti pikirati neki malo manje gramaže od tvog.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

SMT

Ponovicu se... Treba to probati prvo, ne na osnovu mog pisanja...Da ne bude skupo...
Svedoci smo da ljudi to kupe, ne pecaju sa istima, pišu bajke i legende, favorizujuci nesto...Ne znam, možda i ja to radim :hi:.. Trudim se biti realan u tome... Ja sam otpecao, svega dva dana...

Utisak na suvo i utisak na vodi su različiti... Iako i na taj prvi utisak na suvo, može ponešto da se sazna... Ja sam imao priliku pecati sa Vivo Protoype 15-56, čini mi se gramaza, bas dobar- top štap... Recimo da nisam hteo branzino menjati za njega...

Revo me je prijatno iznenadio kako se savija na ribi, kakav teret nosi,  ali recimo to dole vodjenje dziga ipak Super Vivo.. To se odmah oseti...

Ima tu i onoga, da je “našminkan” za kupce...

Ervin

Nemoj me pogrešno shvatiti, nisam se odlučio na kupovinu zbog tvog posta, već sam iz njega izvukao nešto informacija. Još ću ja da odmeravam razdaljinu neko vreme dok ne krenem u napad, a možda u međuvremenu uleti i prilika da prodrmam neki od modela...
S druge strane svestan sam rizika koji prati kupovinu na slepo, ali sam isto tako spreman da rizikujem par žetona da bih isprobao nešto što mi deluje zanimljivo.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

SMT

Ako ništa drugo, ostaju nam ti snimci, kojih zaista ima puno na You Tube... Vezano za graphiteleader -e...

Kažu neke njihove recenzije i testovi  da se “ obični” Vivo odlično pokazao... On beše i dosta jeftiniji od Prototypie-a... Ako ih još ima...

Sg.Pepper

Ja sam mjerkao vivo nouvo! Sad tek vidim da je ovaj tvoj prototype! Nuovo dodje od 400-430€! Ima u Švicarskoj 70g a u Litvi 70g i 90g!
Kako god okreni obrni dosta love!
dec d vej aj lajk it....

SMT

Koji od ova dva? Obicni ili Prototype?

Vivo novo Prototype hvale sada bas jako... i o njemu sam razmišljao...

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

SMT

Taj 842h i 842xh bi za Dunav bili top... Meni, čamac... Da mogu poneti dosta toga...

U svakom slučaju, ponuda Vivo Nvovo serije, za svakoga ponesto :hi:... 11 modela...

Cene su iz Mide