Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ja sam nastavio gledati ove stapove... Znatiželje radi... Super Vivo, ne znam koja gramaza...

Ervin

Super, pokazali su da je štap moćan, ali bi to moglo i na malo normalniji način da se demonstrira...
Ako nema veze s marketingom, onda je ovaj majstor pravi pacijent. :toothy9:

SMT

Probacemo ako mi padne na pamet :stripii:... Imamo tu toljagu... :hi:

Rap

Nije to ista riba,reklama cuda stvara

SMT

Možda rade reklamu za Midu.. Ko će to znati... Slike su iz ovog videa, čini mi se, (ima ih još), nisam ih redom vadio... traje dosta... Ima tu riba i riba, kontri i kontri...

Kod nas štap od 50€ ima ozbiljnu reklamu, ne vidim sto tek oni ne bi imali, pogotovo za rusko trziste... Bore se za kupce svi...

Kako god, nama ti stapovi svakako ne stižu u naše radnje... Neće to ovde zaživeti, prvi razlog je cena...Promlatice manji broj ljudi sa njima  iz ribolovacke znatiželje i to je to... To je exotica za nas...

Negde na prvoj stranici već ima ovaj video, svakako lepe ribe ima za pogledati... Štap manje više...

Rap

Mene vise muci sto ovu parabolu ne mogu nikako s tobom povezat

SMT

:stripii:

Mene nešto drugo... Prezivecu to :stripii:...gledam te njihove klipove unazad 2-3 godine, nigde ili retko daiwe na njima... Dal oni ne znaju ili ja nešto nisam čuo, ne znam :stripii:

tutnja

Nije vivo ali i sa asprom izvode čuda
U pitanju je model 15-50g, štuke su procijenjene na cca 3 kg..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

SMT

Taj je tvoj izgleda :hi:...

Preozbiljna je to priča izmedju Japaneza i Ruja... Dobar kvalitet isporuče prvi, dobro i naplate... :hi: Ruje šta sanjaju i nacrtaju u glavi, Japanezi ispletu...

Rap

Citat: SMT  u Siječanj 27, 2021, 22:21:42
:stripii:

Mene nešto drugo... Prezivecu to :stripii:...gledam te njihove klipove unazad 2-3 godine, nigde ili retko daiwe na njima... Dal oni ne znaju ili ja nešto nisam čuo, ne znam :stripii:
Sjeti se rijeci,bolje cekati Viva jer tko zna,mozda ni 3 mjeseca  :stripii:

tutnja

Citat: SMT  u Siječanj 27, 2021, 22:39:16

Taj je tvoj izgleda :hi:...

Nije taj, ipak bih radije 9-38, ovo mi malo prejako
Tko zna... ako bude na stanju, možda uleti i prije nego sam planirao.. ako ne, nema veze, vremena za potrošiti žetone uvijek ima

SMT

Ma nema, mora sad i odmah... posle se čovek ohladi, razmišlja racionalno i shvati da mu ne treba...

Najbolje vruć... posle se češeš po glavi i kazes “šta mi je ovo trebalo” ... to traje 5 min, pa ide ono “ jednom se živi”...  :hi:

Sve gore od gorega :stripii:

tutnja

Znam da mi ne treba, ali...
Gledao nešto drugo, dok sam skupio žetone nema više nigdje.. Bio bih zadovoljan i s tim, uz to gotovo duplo jeftiniji. Znajući sebe, opet bih "pucao" na bolje i skuplje.. Ovako, prelomim i znam da nema dalje, to je to, razlike su poslije samo u nijansama, meni totalno nebitnim.
Vidićemo, tko zna šta nosi sutra..

No

Citat: SMT  u Siječanj 28, 2021, 19:03:51
Ma nema, mora sad i odmah... posle se čovek ohladi, razmišlja racionalno i shvati da mu ne treba...

Najbolje vruć... posle se češeš po glavi i kazes “šta mi je ovo trebalo” ... to traje 5 min, pa ide ono “ jednom se živi”...  :hi:

Sve gore od gorega :stripii:

Sve gore od gorega   :notworthy:

:stripii:    :stripii:

SMT

Jedna impresivna zbirka graphiteleader a ... Za razne vode i uslove :hi:

Posle višemesčnih, dugih i mučnih pregovora, ja sam uspeo otkinuti jedan...

Imamo gde pitati, ako nas nešto bude zanimalo :hi: