Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:uf:   Prije češanja po glavi, nteresantno mi izgleda ovaj 2,44   12-46    :ok:

a i 2,29   10-35    :ok:

Rap

Moram mu priznati da ima bolju kolekciju rola

SMT

Ja sam i dalje znatizeljan oko ovih stapova... Pomalo otkrivam čari i na vodi iz svakog pecanja,  ozbiljan blank :hi:.. Kad bih hteo, mogao bih pokriti 70% situacija sa njim, otprilike...Ne treba mi ali razmišljam o još jednom...

Svaka kuća ima ovakav video... Deluje da su japanski zaista... Samurajski...

No

SMT

Da, Mida... Neverovatna ponuda, ne samo Graphiteleader-a... Svega kao u priči... Dostava je problem... I ostaje ta priča, da je kupovina tako skupih stapova na nevidjeno hrabrost ili ludost, kako god... Ja neke koje sam video i nisam bio impresioniran ali to je sve zaista, subjektivno...
Voda je ipak najbolji test...

Vivo Nvovo Prototype  hvale trenutno dosta kroz recenzije... Ja se nadam da ću uskoro bar videti neki od te serije...

ljuska

ako sam dobro vidio ima nešto i u škorpionu u zagrebu

tutnja

Ima ali slaba ponuda, jako slaba..
Za nas najbliže i najpovoljnije Švica i Latvija, za ono što nema moguća narudžba kome se čeka.. Meni za te pare ne, ako ih već dajem hoću to odmah ili u par dana dostave. Nema šanse da čekam tjedan-dva pa mi javi da ipak nema..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

šajzika

Kakvi smo s švicom sto se tice  carine? Iz latvije nema jer je Eu
Audentes fortuna iuvat

tutnja

Isto je za eu područje ako se ne varam.. Koliko pamtim imaju neki ugovor ali ne tvrdim 100%

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

No

Da li su igdje u ponudi  blankovi?

feco

Citat: No  u Veljača 02, 2021, 21:36:16
Da li su igdje u ponudi  blankovi?

Opet bi Vlado pravio svoj custom made model  :takoje:
BRZO I BEZ VEZE

No

SMT

Meni, a verujem i mnogim drugima uvek zanimljivo deluje nešto sto je nedostupno... To je valjda ta ribolovačka znatiželja, ne znam šta drugo...

Danas sam otudjio Reva... Prvo sam bio ravnodusan prema njemu, u praksi smo se počeli zblizavati, da bi mi danas bilo zao sto sam ga prodao... Realno, kad imaš jedan takav ili sl štap, nema tu šta filozofirati, radi šta treba da radi... Tako i sa masinicama... Ne znam šta ide posle LT ali je činjenica da su olakšali neke modele za 50-60g, nije malo...

Opet kad Reva stavim pored Graphiteleader a, ruka ide prema Japancu... Zašto je to tako, nemam pojma.. Ozbiljna exotica... Ima neke suptilnosti-prefinjenosti u njemu, a zbog iste ništa ne gubi

Drugar hteo isto kupiti ali sada neće... Kaže, “brzo će to tebi dosaditi, pa će biti moj” :hi:

Rap

Izgleda Jovane da imas vise takvih drugara