Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Graphiteleader Vivo Prototype 862H

Jedan primerak ovog stapa je krenuo u kamionu iz Moskve ka nama... Nije moj, biće često kod mene u čamcu, pa ću biti u prilici pecati s njim... Radi se samo za Rusko tržište(made in Japan), kako sam naveo u drugoj temi i kako ga oni predstavljaju, namenjen samo za dzig... Dužina 259  tb 15-56...

Recenzije za njega su  više nego odlične, videćemo na terenu, važi za vrhunsku motku kod Rusa... Bićemo pametniji kroz koji mesec kada je ovaj štap u pitanju...

Naravno, kupljen “na pamet”, pa je moguće i cesanje po glavi, sve opcije su ukljucene :stripii:
Nema gde za probati kod nas...

Inače je Graphiteleader izbacio i Super Vivo koji će se uskoro naći u prodaji ako već nije...

Exluziva iz kamiona :stripii:

SMT

Kamion je u kvaru... Peca se negde na cesti iz kabine... Stize do jeseni...

Čovek slika, ne zna ni štap raspakovati! Šta će sa nama ovakvima.

pajdo77

A cijena? Možda si ju naveo a ja sam bez optike trenutno.

Sg.Pepper

Citao sam prije godinu ili dvije da bi njihovi wind modeli bili dobri za nase jiganje sve sto sam nasao je bilo za rusko trziste, nabrusio se da nabavim jedan nekako i iskopao jednog u japanu pa mi lik kao moze nabaviti i pojavi se kolega sa tim stapom kod mene (donio ga iz njem)! Nakon pol sata pecanja na dunavu odustao! Bio je to neki 35g ako se dobro sjecam! Ugl uvijek ljudi pisu da su japanski stapovi realno oznaceni i koliko pise toliko nosi! E ovaj put nije bas tako bilo! Slabasan je to bio stap za mjesta gdje pecam! Brz jeste, lagan isto, lijep al da ga ebes meni slab! Nadam se da je ovaj jaci ipak je 50g!
dec d vej aj lajk it....

SMT

Citat: pajdo77  u Svibanj 29, 2019, 18:00:17
A cijena? Možda si ju naveo a ja sam bez optike trenutno.

Ne znam, za sada... Za Ruse, nije to jeftino...

pajdo77

pa ako motaju Japanci sigurno jeftino nije

alexdja

Ima na akciji za 560€...

144g sa Fuji Titanium Torzite...
       Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Nisu kršteni  :no:. Pa koliko bi izašao štap da nije na akciji? Kao polovan gradski auto.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

Ne vidim ja po cenama iz Rusije da tu ima bilo šta povoljno za nas... Ako poredim sa nekim crnim kanalima prodaje, povoljniji smo... Izbor je veliko pitanje, kod nas 2-3 modela nekog stapa( i to uglavnom po porudžbini ), u Rusiji koliko hoćeš i još malo preko toga... Od redovnog do exotice... Veeeliko tržište...

Sto se samog Graphiteleadera tiče oni su pre nekoliko godina usli u Rusiju i u saradnji sa nekim njihovim ribolovcima razvijaju stapove za slatkovodni ribolov, bar tako kažu... Ja lično uopste ne sumnjam u kvalitet istih sa tog tržišta. Rusi su za njih “zlatne koke” tj mogu platiti taj kvalitet i u kombinaciji sa japanskim pristupom svemu, pa i priboru, verovatno sami vrh... Ponuda stapova ovog i drugih proizvodjaca na ruskim sajtovima je zaista velika, milina za videti...

Kažu iz Graphiteleadera da prave lagane i pre svega jake stapove...

Super Vivo

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nemam nažalost ni jedan...

Ali ako sam dobro razumeo Ruse, Vivo serija je projektovana za dzig, dok je Tiro kao univerzalniji...

SMT

Vivo je stigao... Na cestu idem, kad ću na vodu ne znam...

260cm, težak 145g...

Još se ne zna hoće li ovo biti masinica za njega

Glava 50 g i opterećenje na suvo, ne muci se ni najmanje...

I trese se na suvo, naravno... Stičemo valjda i na vodu malo, pa ćemo videti na terenu...

SMT

mossi

15-56, a nosi olovo od 50gr na suvo.. znači čak i previše dobro označeno..  :clap2:

:occasion14: :hi: