Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Nazovi Mickey tackle prek vibera, neki dan pricao sa njim! Korektan covjek i hoce izaci u susret!
dec d vej aj lajk it....

ossa

Moraću pokušati. Poslao mu mail, poruke na viber... Ostaje samo da ga nazovem.
Naidju krize, drukcije grize...

tutnja

Zavisi šta tražiš.. ovaj 15-50 je ostao još jedan na stanju
Ako ga ja ne uzmem za rezervu

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

No

Šteta što u švici nema nijedan MH na stanju.
Ostaje nam Latvija kao rezerva

Harley

Nema druge nego na ljeto na sluzbeni put u Rusiju, da nađem nesto prikladno u klasi 10-40. Jedino moram sponzora nagovoriti na sluzbeni put, mislim da to nece biti problem, moram se prije puta posvjetovati sa Jovanom koji je GL najbolji u toj klasi. :notworthy: :stripii: :stripii:
Living your dreams, do not dream the life

SMT

Majstor Baka provrerava prototype na vodi… Kaže, jedva čeka da bude 50€… Treba mu kolac za paradajz…

Vivo je tu… Ja Džej  Lo ne vidim, daleko sam od nje… Od 80-tke čini mi se još dalje…

No

Citat: Harley  u Prosinac 15, 2021, 18:09:39
Nema druge nego na ljeto na sluzbeni put u Rusiju, da nađem nesto prikladno u klasi 10-40. Jedino moram sponzora nagovoriti na sluzbeni put, mislim da to nece biti problem, moram se prije puta posvjetovati sa Jovanom koji je GL najbolji u toj klasi. :notworthy: :stripii: :stripii:

Povedete i Jovana, pa otpecate koji dan na Don-u, Volgi, Dnjepru i isprobate paletu štapova.

pajdo77

Pogledao sam bezbroj videa gdje pecaju smuđa diljem Rusije na jig. Ono što mi je tamo čudno je da su te njihove rijeke daleko sporije nego naše. Točnije ja nisam tamo vidio ni jednu da to dere struja. Tamo 80% njih peca na tim vodama iz gumenjaka od tri metra plafon. Želim reći kao laik da bi možda pri kupovini štapa na neviđeno trebalo obratiti pažnju i na sam protok vode na kojoj se lovi. Čini mi se da tamo na dosta rijeka koriste štapove slabije gramaže nego npr mi pa i Njemci. Ruske vode mi uglavnom izgledaju kao sporo tekuće

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

SMT

Gornje Podunavlje = HH… i greska je svedena na minimum…

Rap

Citat: No  u Prosinac 15, 2021, 18:23:22
Citat: Harley  u Prosinac 15, 2021, 18:09:39

Povedete i Jovana, pa otpecate koji dan na Don-u, Volgi, Dnjepru i isprobate paletu štapova.
Dok ne kupi Sedonu nema tamo sta trazit.

ossa

Citat: No  u Studeni 05, 2021, 09:57:07
:hi: Hvala Ivane  :occasion14:

Ne znam, razmišljaju li ovi u GLS-u, hoću li imati dovoljno  nokti za grickati, dok se ne pojave na vratima.
Harley me utješio, s porukom, da će valjda doći do Božića     :uf:

Ja sam danas popustio pod pritiskom sekte i poručio Pike rod , racunam da do Žićabo stiže do mojeg sela.
Nadam se da je bolji od xzoge LF.

mossi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Sta bi bilo da ti stapovi jos valjaju…  :stripii:

Ja to ne smem ni zamisliti :hi:

ossa

Pa nemoj da se smeješ , ti si dobrim delom kriv ako me ova moja izbaci sa priborom iz gajbe. Sa tup tupom si me skorz namamčio da se odam poroku 5.-6. i 7. štapa protiv smudž.

Gremlin

Ako te žena rokne, kupićemo to po "povoljnim cenama" koje si joj prijavio...znam po sebi...

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: