Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Ja znam ko neće

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

Citat: Thechoki  u Svibanj 11, 2022, 16:05:05
Ja sam vec potegao sve kontakte da resim nabavku sto pre.

A pa kad kupis, ako nećeš na ruci tetovirati GL, onda bar ovu sliku Rapala moraš zameniti… To nije u modi vise :stripii: :hi:

To ti kao sekta, ništa posebno a mi kao drogirani… :stripii:

@Tutnja,

E nećeš!? Pa neću ja valjda opet…

tutnja

Ti si "dežurni" ovdje za kupovinu i isprobavanje
Ja još moram izmasakrirati (izmaltretirati) ove svoje, potrajaće to.. možda jednog dana nešto novo bude zanimljivo.. tko zna..

Thechoki

@stm ova slika se ne menja jos od 1989 kada sam prvi put zabacio neki od tih voblera.
Gl i tetovaza ipak ne idu zajedno.Nesto tako kultno kao GL i ovo moderno ipak nisu ni blizu.
E sada sekta se ipak ne leci...... :uf:

SMT

Citat: tutnja  u Svibanj 11, 2022, 17:09:20
Ja još moram izmasakrirati (izmaltretirati) ove svoje, potrajaće to.. možda jednog dana nešto novo bude zanimljivo.. tko zna..

Ne mogu… Imam pritisak od Rapa, da ih rasprodam… Kaže čim to uradim, da će okaciti sliku GL iz bašte gde veže cveće za njega…

Dobri smo, pa neće sada zbog mene…

tutnja

Dobra ideja
Ako se vratim jednog dana, poslužiće kao pritke za jagode.. za paradajz ipak moraju vrh serije za jig, sve ostalo preslabo

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk

Thechoki

Pregledao sam ovaj miki maus ....nemaju nista na lageru sto mi je interesantno.
Cekam da im stigne pa porucujem.

nikola1982

Citat: SMT  u Svibanj 11, 2022, 15:42:34
Najbolji koji postoji na svetu???

Al ga seru i Rujkani… Vole “ posoliti”…

Pa šta ćemo sada!? Ko će to doneti? Pa nećemo valjda mi ovde na forumu biti najgori da ne probamo taj štap, “ najbolji na svetu”!? Ko će, jbt?  Da ne bude uvek isti…Ja već 4x kupujem.  :stripii: :hi:

Pa o čemu ćemo ovde sr..i :stripii:… Imamo 5 GL na forumu i 55 stranica… Šta bi bilo da imamo više, jbt!? 90% foruma bi nas poslalo u 3 pm :stripii: :hi:
Sa moja 3 GL-a onda imamo 8kom
Salim se naravno!

Sent from my iPhone using Tapatalk

SMT

Ma gde su mladi, tu je i šala :stripii:

Kako drugo… jebes GL… nek smo živi i zdravi

Thechoki

Pa realno ili GL ili pakao pa ti biraj!

tutnja

Ajd sad, uzmete svaki po jednog barem, pa ako to išta valja, nagovorite i mene
Recimo ovaj 8-35 na 8' bi mi bio zanimljiv..

Thechoki

Rap

Citat: SMT  u Svibanj 11, 2022, 17:37:22
Citat: tutnja  u Svibanj 11, 2022, 17:09:20

Ne mogu… Imam pritisak od Rapa, da ih rasprodam… Kaže čim to uradim, da će okaciti sliku GL iz bašte gde veže cveće za njega…

Dobri smo, pa neće sada zbog mene…
Samo da kupim cvijece

Thechoki

Zamolio bih kolege sa foruma ukoliko neko bude imao informaciju kako da se nabavi Super Vivo GSVLS-772MH    231    2    Fast    M - Heavy    117    10 - 42g,bio bih mu zahvalan!

Hvala

SMT

Nema tu puno mogucnosti… Princip je sledeci:

Mida ili Rybalka u Rusiji, stupis u kontakt sa njima, rezervises stap itd itd… I to je sve laksi deo…Oni su ljudi skroz korektni…

Tezi deo je transport… A to ide preko vozaca kamiona koji voze za Rusiju… Ako nadjes takvoga, trebas mu dati pare za stap i on svoju uslugu naplati 70-100€…

Imas coveka na KP koji prodaje stapove takodje, mislim da je u BG-u, leti cesto za Rusiju… Mislim da je uslugu naplacivao 70€…

Taj stap nema u Švici ali nije zgoreg pitati Milana da ti nabavi… on to salje busom…

Sve sam ti rekao i nista ti nisam rekao…

Sve opcije su ozbiljno maltretiranje ako mene pitas :hi:

GL je stap koji veliki procenat ljudi kupi da bi kupio, obicno ga vrlo brzo i prodaju… Kupuju valjda da nosi glavu od 50g, otkud znam… I obicno kazu da ne valja, to je tvoja sansa…To je po meni najlaksa kupovina… Samo sto taj stap retko ko ima, ja znam samo za jednog coveka…Meni je prepustio jednog super viva ali tesko se odvaja od toga…