Nogomet

Autor No, Lipanj 08, 2019, 15:10:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Mislim da je Meksiko izabrao pogresnog protivnika za generalku pred SP, tj nas... To ce biti utakmica kao na livadi... Mi smo izgubili od ,( ne znam hocu znati napisati) Zelentorskih Ostrva 3:0... kad mislis da ne moze gore, usledi novo potonuce...

Mi smo Veljka Paunovica docekali svi kao spasioca i super sto je dosao... Ne mogu da razumem njega, koja je motivacija u pitanju, da ne prepoznaje momenat u zemlji, da pristaje na ovakvo blamiranje a ima neku pristojnu trenersku karijeru iza sebe... Novac!? Ok, dobio je dobar Ugovor! Pored njega nam treba i neki Emir Spahic koji ce malo poterati fudbalere sa plaže ili iz reprzentacije...Nama samo Bog moze pomoci ali mislim da je i on digao ruke od nas... Ne moramo dalje gledati od svog komšiluka. Pogotovo BiH koja ima skroman kvalitet i veliku zelju i motivaciju... i uspeli su...  Hrvatska je mnogo odskocila od svih, odavno...

Da ne duzim sa svojom frustracijom previse...  Praticu sa zadovoljstvom nase komsije, Hrvatsku i BiH na svetskom prvenstvu!

Srecno ljudi!

flutikazon

Ma to je džaba i pričati.
Nego SP. Razvodnili su ga, užas. Gledao sam parove prvog kola, ja ne znam da li ima normalna utakmica sem Eng-Hrv. Možda još jedna eventualno da se može pogledati. Na stranu što će i termini biti užasni za pratiti pa doći na posao posle. Baš su unakazili prvenstvo, makar dok se grupe ne završe

dravski pecaros

Evo ga došao je i taj dan

Počinje SP u nogometu  :occasion14:

Malo nezgodni termini ali popratiti ćemo kolko budemo u mogućnosti ...

Malo da se na početku našalimo na račun ekipe iz Srbije  :uf:

ossa

navijam za vas i za bosance, bratski.  :hi:
Naidju krize, drukcije grize...

Goran

Ma nema mi sladje od nase domace lige kakva god da je pa kad Dinamo pukne hajduka i onda ta medjusobna podjebavanja medju nama prijateljima hehe. ..ova svj i eu prvenstva su samo dodatni bonus za nas nogoljupce.

Harley

Ne pratim bas puno nogomet ali ova mi je dobra 

Living your dreams, do not dream the life

dravski pecaros

Usporedbe radi SP 2026 i 2018 g

Rusija pod velikim zlom Vladimirom Putinom tijekom Svjetskog prvenstva 2018.:
- besplatan ulaz bez vize za sve navijače
- besplatni vlakovi za putovanje između 11 gradova domaćina
- besplatan lokalni prijevoz (autobusi, metro, shuttleovi)
- bez dinamičkog određivanja cijena ulaznica
- pojednostavljene administrativne provjere
- bez diskriminirajućih zabrana boravka
- bez oduzimanja mjesta rezerviranih za navijače
- bez ponižavajućih pretresa igrača po dolasku kao da su kriminalci

Sg.Pepper

Sve to stoji, tako si dignes ugled i onda 3-4 godine kasnije useres sve dobro sto si napravio!
A o ovima gdje je sada prvenstvo ne vrijedi trositi rijeci! Od 340m ljudi izabrati najvecu budalu koju je svijet vidio, treba znati!
Al tema je nogomet, pa i on je otisao u vrazju mater....
dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

Ovo sam stavio striktno radi nogometa ..

Jel ovo šta se tamo dešava nema veze sa nogometom i slobodom kretanja ...

Utakmice kao utakmice su loše i dobre ali organizacija kriminalna

Sg.Pepper

Ma jasno, samo je bilo jace od mene🤣
dec d vej aj lajk it....