Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: šajzika  u Ožujak 12, 2016, 18:10:48

ovo dvoje spojeno skupa

svaka čast druže..čekam ljepše vrijeme da me provozaš malo  :hi:

pajdo77

Ovaj "moj" je čamac do mene,ima isti čamac kao ti Šajzi samo je dao pravit neku kao ogradicu od inoks cijevi tj.rukohvat ,valjda da se žena ima za čega držat kako ne bi ispala. Sad će kaže prvi puta ove godine stavljati anti-algin jer mu se počela alga pojavljivati,do sada je to valjda bilo zaštićeno nekako tvornički kako sam ja razumio. Nismo baš nešto u istom društvu pa se komunikacija svodi na ono bog-bog. Ali da pegla sa onim merkurijem bome pegla samo ne znam jel 20 il 25 konja ali je novi četverotaktni. Ne znam jel on nešto dizao ili spuštao motor jer vidim da ćeš svoju hondu malo dići. Uglavnom komplet čamac-motor je izmišljen. I da ne zaboravim Šajzi čut ćeš svog boga kad te vidim sa ovim imenom čamca,ubi se živ guglajući "panglu" a ovaj laptop samo izbacuje neke gluposti kad ono "panval". Puknut si ko šiba. :stripii:

Rap

Citat: mariodgo  u Ožujak 12, 2016, 20:36:59

i sad mi je kavitaciona ploca taman ispod srednjeg špica ali mislis da to nevalja tako da mora motor gore jer ona ploca iznad kavitacijske sjece vodu i prsce , vidit ce  :red_indian: i dat savjet

panglu 492
Imamo isti čamac.Vidim na slikama da nisi ništa podbacio pod motor.Napravi od inox lima U-profil kao sedlo da sjedne na zrcalo i podbaci ispod 2cm, na sedlo gore ispod motora debelu gumu 5mm da motor leži na njoj i to je to.Špricanje vode mislim da nećeš spriječiti,i mene je to smetalo.Probao sam u ovih četiri godine koliko ga imam nekoliko pozicija motora i do sad mi se ovako najbolje pokazalo.Na čamcu je tohatsu 18 hp.
pajdo a na kojoj slici si to vidio?

DIDAPATAK

..vidim i ja ovaki ćorav na trećoj ili predzadnjoj  :mt1032:
.. :baba:

Rap

Vidim i ja samo to nije na panvalu  :thefinger:

DIDAPATAK

pajdo77

Gledaju zeleni čamac,ajmo svi po optiku na auto-piju,još stignete

šajzika

Najte se sekirat. Kad napravimo kak treba objavit cemo pa da se zna ubuduce za te camce
Audentes fortuna iuvat

rj

honda ide cc2 cm dublje od yamahe
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

A od e teca?  :stripii:
On je bio pravilno stavljen
Audentes fortuna iuvat

TonyC

mlb

Druže čestitam na kupovini!!  :hi: I dajem oglas da tražim novog sidraša  :stripii: :stripii:

maverick

Evo ja se javljam dobrovoljno, pošto se vise nece druziti ni s jednim od nas, pa nam ne preostaje nista drugo nego da se udruzimo...Bio je jutros do mene...na kratko...kaze nema vremena vise kao prije...sad ima neke planove, pecanje...itd itd  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Po papirima sam gledao za hondu 30 tvornica kaže kavitaciona ispod najniže točke krmenog zrcala od 0 do 2 inča tj 0-5 cm...

ibro dirka

:rofl2:
Citat: mlb  u Ožujak 13, 2016, 14:19:34
Druže čestitam na kupovini!!  :hi: I dajem oglas da tražim novog sidraša  :stripii: :stripii:

Javljam se ja na oglas, mogu puno pojest i popit i veći sam pa mogu dobro potegnit sidreno uže...