Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

dxdandy

Evo palo par Dokovih varki da se isproba ...

Cisto za probu pa onda u shoping ali vec na prvu bez probe mi se cini da idem po jos...

pajdo77

Osjećam u potkoljenici da je ova plava guma dobitna za duboku i mutnu vodu . Ovako :mt1032: će ga riba gledati.

ĆIĆOK

Danas je gazdarica sebe počastila sa Cormoran čizmama iz Kapitalca a ja trc  :pije:.

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

ĆIĆOK

Šokre

Sonar ako tko treba vidim na netu ima za crni petak dobrih sniženja na web shopu svijet medija.
Garmin je dosta snižen.

ljuska

ja sam svoj striker prije godinu dana platio isto kolika mu je sad akcijska cijena toliko o crnom petku, vani su popusti najčešće od 50-90 posto daleko smo mi sa našim trgovcima od toga

vedro

Nebi trebalo biti zime, cizme na - 50

nodi

bomba su, ma i ove do -30 su ok al ovo je negdje ko da imaš noge u rerni

vedro

Citat: nodi  u Studeni 25, 2016, 19:52:14
bomba su, ma i ove do -30 su ok al ovo je negdje ko da imaš noge u rerni
Nodi, trebalo bi biti tako. Sad istek skuzim da se ulozak ne moze vaditi van... Biti ce zeznuto kad ih bude trebalo osusiti :uf:

pajdo77

Vedro uzmi onaj pijesak za mačke i stavi ga u dvije platnene vrećice ili obične kuhinjske krpe te nakon svakog izlaska na pecanje uguraš u svaku čizmu po jednu i to će pomoći. Uklonit će vlagu od uznojenih nogu i neugodnih mirisa :hi:

vedro

Nije losa ideja pajdo, moze i novinski papir...

pajdo77

Novinski papir ti pokupi vlagu i ostane vlažan tako da ne dobivaš ništa. Samo ti napravi kako ti kažem,najzgodnije ti je u dvije sportske čarape staviti pjeska za mačke,pjesak pokupi vlagu i obuća ti je suha a pjesak osušiš i možeš isti koristiti nekoliko puta :hi: