Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

ps i 8 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Citat: maverick  u Listopad 24, 2020, 18:25:58
A gle...kod mene u prljavoj obuci ne mozes uci...bar ne dok sam ja tamo.... :stripii:
Kod mene u nikakvoj,bos ili carape
Nema ti druge nego nabavit usisavac na 12V

maverick

Usisavač...vlazne maramice..."špricko" za prozore je odličan za brisanje...jbg u čamcu nekad provedem vise vremena nego kuci...treba biti neki higijenski minimum...koliko je to moguce
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Ako je to minimum onda sam ja na maximumu
Nosim  "špricka" uvijek  u čamac al nije za prozore  :stripii: :stripii:

Flos, marina, ostavljanje motora na čamcu- u patikama i cipelicama u čamac- to je standard koji bi rado imao, ali za mnoge od nas koji lunjamo po vodi to nikada neće biti moguće

pajdo77

Ne napuštajte svoje mjesto prebivališta te ostanite na prijavljenoj adresi. Čim se Beroš iskrmelji iz kreveta odma ga zovem da vas zaposli ko korona redare. Pošto ste takvi čistunci da ne kažem picajzle uz vašu pomoć do petka mi postajemo prva Korona free država u Svijetu. Jedino niste za zaposlenike u auto praoni  :no:,pa vi bi jedan auto dvije smjene prali. Tu uz vas profita nema.

nekinho

Moj pajdo ti više glancaju nego što pecaju. Kažu, nije poželjna žena u čamcu, pa pored ovakvih frajera ni ne treba čistačica.
u redu je biti uredan i držati sve na mjestu, ali brate mili kako na pecanju ne prljati čamac mamcima, ribom, ljigom, eventualnom krvi, smrdljivom vodom i ostalim. To je pod normalno

pajdo77

To je Nekinho normalno za nas normalne. da mi dijete ne smije pojesti sendvič ili grickalice u čamcu da ga ne uprlja. pa zapalio bi sebe i to govno od čamca. No svatko zna svoje,ne zamjeram,samo iznosim svoje mišljenje a poštujem tuđe  :hi:

Debeli šef

ima tu još nešto. takvi čistunci kad dođu u tvoj čamac mrve, blate i balave bez ustručavanja.
valjda u tome ima i trunčica namjere.  :stripii:

ne svi, da se netko ne uvrijedi, i ne kod mene jer sam pucko i kod mene možeš komotno zaboraviti mamce kad ideš pecati. malo pročeprkaš ispod podnice i nađeš par durbahera, silikonaca, kukuruza...  :stripii:

Debeli šef

težim i u čamcu prirodnom okolišu a ne sterilnoj, tapaciranoj ambulanti.  :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: Debeli šef  u Listopad 26, 2020, 08:20:43
ima tu još nešto. takvi čistunci kad dođu u tvoj čamac mrve, blate i balave bez ustručavanja.
valjda u tome ima i trunčica namjere.  :stripii:

ne svi, da se netko ne uvrijedi, i ne kod mene jer sam pucko i kod mene možeš komotno zaboraviti mamce kad ideš pecati. malo pročeprkaš ispod podnice i nađeš par durbahera, silikonaca, kukuruza...  :stripii:

:uf:    :stripii:
Ipak nisam na maximumu

Nemam u čamcu komora i ništa ne ostavljam zbog štakora, trudim se da bude čist al ga koristim pa zaprljam.
Jel ribam- ribam
Jel patim kad uđem s blatnjavim čizmama- ne patim jer ne mogu drugačije
Da li bi volio imati ponton i čist prilaz čamcu- bi   :ok:

SMT

Kažu da je kupovina ribolovackog pribora teška bolest i jedina od koje se ne umire :hi:...Mene nikakva materijalna kupovina ne čini više srećnim osim ribolovacke :hi:.. Zamišljam situacije koje me cine srecnim, malo mi treba, par udaraca :stripii:... Ove spravice mi to omoguće...Neka ih onda, trebaće...

Alex Tango, 6 ili 7 cm, nikad ne znam... Teško se pronalaze, uglavnom se rade za izvoz, prilično nedostupna varka... Odlično napravljen vobler, lovan pre svega... imali smo neke blistave ribolove... Jeftin,(mislim 600din) daleko leti, može precizno da se zabaci,trokrake odlične, vibra sitna i brza kakvu volim, blago naznacena... Paleta boja dobra ali s obzirom na nedostupnost voblera uzeo sam čak i rozu za disco veče za koje ću biti spreman :hi:... Pored SSR je odmah tu po minutima, zaslužio je to po rezultatima...Po kvalitetu izrade bolji od Estonca...Pored smudja, voli i somce noću da udari na njega ponekad... Može duže da “podnese” soma, ne “sazvace “ ga lako...

Preporuka ako vam to neko ponudi u zamenu ili sl... Top varka za malo žetona :hi:... Meni  se ostali modeli Alexa i veličine nisu toliko dopale u poredjenju sa ovim... Tj manju sam im primenu nasao...

nele01

Dok sam cekao ženu da pazari ja sam malo dopunjavao zalihe.

No

Stigle nove mrdalice za klenove i jeza

Rap

Uzeo profesor,sto ne bi i djaci

dravski pecaros

Vrijeme je bilo za šoping.  :occasion14: