Vaša zadnja kupovina

Autor Greys, Siječanj 25, 2013, 18:32:30

« natrag - naprijed »

ps i 7 Gosti pregledava ovu temu.

domba

Ja sam danas bio do Kawasakija u shopingu da se malo popunim sa voblerima. Hvala Zvone za gift!  :headbang:

Greys

Kakav manijak  :icon_biggrin:
Shallow Runner i Original u FT boji  :love7:

Retfalački mačak

Kupio sam jedan novi komplet. Mavericu se toliko svidio da ga je odmah slikao za svoju kolekciju želja. Pribor je mrak. :toothy10:

Stepa

Neki matori brka mi na pecanju isprado alat :laughing8: pa mi još dođe u VK i uvali mi tri šaranske role  :thumbsup: ALI moji šarani nisu naučili na luksuz  :nono: namontirao sam ove hebačke role ako budu MALER vračam jer još nisam bio solventan. :help:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

joker

Citat: Greys  u Kolovoz 30, 2013, 15:54:17
Evo i slikice  :icon_biggrin:

pozz e koja ti je to siva boja po onim orkinim siframa?
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Hemingway

Posto mojim venama dosta crnogorske krvi tece ...a Saranski je ribolov izuzetno iscrpljujuci sport
kupio sam sebi olaksicu stabilnu i iznenadjujuci udobnu lezaljku

pa da nebih pokisao a ujedno me na moru ove godine od sunca spasio
Suncobran / kisobran   3,05m promjera ispod kojeg lezaljka komplet stane

a da bih imao kvalitetan i dovoljno jak najlon ... odmah i to
posto sam vec u toj radnji ...

a da nebih svaki put morao one piskavce sarafiti i opet odvrcati ...odmah i 1 kg Konektora kupim ...

:laughing7:  1kg sam pisao zbog toga sto su masivni Mesing i Aliminijum ) a ovako to izgleda ..

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Greys

Citat: joker  u Rujan 05, 2013, 09:12:26
Citat: Greys  u Kolovoz 30, 2013, 15:54:17
Evo i slikice  :icon_biggrin:

pozz e koja ti je to siva boja po onim orkinim siframa?
Boja ti je WB

joker

hvala greys i mislio sam da je ta ali nisam bio siguran.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Slaven

Citat: Retfalački mačak  u Rujan 04, 2013, 19:23:04
Kupio sam jedan novi komplet. Mavericu se toliko svidio da ga je odmah slikao za svoju kolekciju želja. Pribor je mrak. :toothy10:

Tvoji kompleti su mrak mrakova, hebote ona daiwa turnament od 90gr osjetljivija i lakša malte ne od cd-a 30gramca, a ona od 50gr je stvarno lakša od cd-a. Jedino ti role nevaljuju, mrse strunu :toothy12: :toothy12:

domba

Kupio si novu igrackicu za kolekciju, prica se da je lovna...sutra ide na probu  :icon_biggrin:

Lomnica_city

Bas dosta podseca na LC Pointer-a, bas... A ako je lovna i upola kao on, onda mora biti i ova dobra!

kawasaki

Domba i ti si zabrazdio u kupovinu igracki hehe  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

bio na auto piji pa kupio mal za stuku.... :toothy10:

domba

Greys

Laganini se skuplja oprema za sezonu, EL-PI shedovi 12cm, 10cm, i Shed-Twisteri 14cm  :icon_biggrin: