Daiwa BG Pilk

Autor kawasaki, Listopad 03, 2019, 19:02:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Uvijek je bilo zapadno i naše tržište  :icon_scratch: Samo gledam kvalitetu auta. Kolega uvoz iz njemačke (opel) kod nas nema neki dio za njega, ali ima u A,D... kako neće onda sa puno jeftinijim stvarima. Primjetio sam kako i pojedini trgovci ribolovnih pribora - mudruju  :takoje: Jer ne može za isti štap, rolnu negdje platiti 100-200 kn jeftinije a bez popusta.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

miha

Citat: Jožef1  u Listopad 10, 2019, 07:42:19
Uvijek je bilo zapadno i naše tržište  :icon_scratch: Samo gledam kvalitetu auta. Kolega uvoz iz njemačke (opel) kod nas nema neki dio za njega, ali ima u A,D... kako neće onda sa puno jeftinijim stvarima. Primjetio sam kako i pojedini trgovci ribolovnih pribora - mudruju  :takoje: Jer ne može za isti štap, rolnu negdje platiti 100-200 kn jeftinije a bez popusta.
....... https://www.vecernji.hr/auti/istrazili-smo-u-kojim-se-drzavama-proizvode-pojedini-automobili-552734

miha

samo kažem gdje se danas proizvodi nešto sa logpm ..made in germany ....made in japan itd .....nema toga više ....nekad bilo sada se spominjalo ...samo su kase u matičnim državama a sve ostalo je širom po svijetu ....

majstor

Pakirano ili dizajnirano u Njemačkoj, made in Očajna ilitiga PRC. Kvaliteta Prc.  :stripii: :stripii:

dxdandy

Citat: kawasaki  u Listopad 10, 2019, 07:40:09
sad me to kopka i nemoj me krivo shvatiti, ne mislim ništa loše već mi nije jasno kako može izgledati drugačije taj koji puca i uz put još tako lako pa da ga odmah ovdje definiramo i izdvojimo kao takvog, a ne da raja kupuje nešto što ne valja...   :takoje:

ajd molim te vidi sa frendom točno o čemu se radi kako bi znali točno što je posrijedi

Cuj nije samo da mu je pukao taj sa drugacijom evom gore iznad role vec i ovaj kao iz kataloga. Znaci pukla su dva ( 2 ) neka bog te pita kakva i jedan kao iz kataloga. Bacao jigg od 60g sa obale i u izbcaju puklo. Samo da ti dam usporedbu, prije je taj isti jigg bacao sa stapom Okuma Octana 255cm i akcije 10-40 i on je to izdrzao sve te godine a ovi 50-150g nisu.  :eek: :veryangry: :takoje:

dxdandy

Evo samo da jos nadodam, upravo se cuo sa frendom. Znaci osim sto je rukohvat gornji bio bez konusa tj. svojom cijelom duzinom bio jednake debljine, stap je bio i osjetno laksi od ovog treceg kao iz kataloga ali sve ostalo je isto izgledalo. Prilikom reklamacije Mechael je preuzeo ili trebao preuzeti taj stap is trgovine. Znaci upoznat je sa problemom pucanja.

kawasaki

ok, vidjeti ću s njim neka kaže što je bilo, i od kuda različiti modeli...  :hi:

a to da je puko nije kriva ta varka naravno i njena težina od 60 gr. nešto drugo je tu razlog naravno.  a opet potrefiti 3 puta, a evo ja silovao svoga po Dunavu namjerno i to kaćio na obali da vidim koliko je jak...
ali tko zna što donosi vrijeme i sa mojim.   :ok:

A opet i mlb i smt su svoje silovali po rijeci PO i Dunavu...   :hi:

Brzi od Bolena.

dxdandy

Evo i slike kako puca ...  :eek:

maverick

Malo puno se tu prica od stapu koji je 30 eura u nabavi....ili ti rijetko prelazi 60 eura u maloprodaji.....niti je cudo sto je pukao. Čudim me sto je kawasaki toliko odusevljen tim...Daiwa u cijelom svom asortimanu u nize rangiranom priboru mahom je loše kvalitete...i to nije od jucer vec odavna....pitanje je samo koliko nasi trgovci, uvoznici na neki komad stave cijenu pa ga na taj način prenesu u veci rang...Inače ne volim se puno odavna petljati u neke rasprave o priboru jer svatko ima različit ukus i naravno različiti platežni rang...Ali da bas sad netko prodaje tako jeftin stap koji je neki falsifikat...ne znam...iznenadilo bi me to poprilično....
Dobronamjeran sam prema svim oblicima pisanja...dobronamjeran sam i prema bilo kome tko pokusava muvati nesto s tim priborom....ali ovako ovo sve skupa liči na jednu pomalo jeftinu reklamu...za nesto sto bas urcu ne valja....

https://www.am-angelsport-onlineshop.com/daiwa-bg-pilk-3-00m-40-100g-pilkrute-neuheit/
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dxdandy

Citat: maverick  u Listopad 10, 2019, 14:36:30
...Ali da bas sad netko prodaje tako jeftin stap koji je neki falsifikat...ne znam...iznenadilo bi me to poprilično....

Samo da naglasim, nisam ja ni rekao da je to kopija ili falsifikat vec da je sve moguce i da se nadam da se sa tim rabotama nece kreniti raditi. Tako da nikoga ne prozivam ili optuzujem za nesto.

kawasaki

:red_indian:
O čemu predlažeš da pišemo na ribolovnom forumu kada kazes da se ovdje "puno prica o jednom ribolovnom stapu koji je 30 eura u nabavi..."
Poglavice uzmi BG-a pa probaj pa napisi svoje misljenje , jer sve ovo sto si ti sad napisao je obicno naklapanje sa predrasudama o stapu po cijeni i dosadasnjem iskustvu sa priborom.  :hi:
I lako je kupovati stapove po 300 eura i biti oduševljen.  :hi:
Ja sam ovdje pisao o stapu koji moze zadovoljiti npr ribolov vertikale soma glavinjarama od nekoliko puta godisnje i dok ostatak godine moze stajati u ormaru a da ti nije zao sto je u njemu 300 eura.
Dakle ja nisam oduševljeno usporedjivao ovaj stap sa nekim Saltiga rangom. Pisao sam o stapu kao o stapu u svom cijenovnom rangu uz koristenje u tim odredjenenim situacijama.
Neznam cemu sad ovakav tvoj ulet.   :uf:

Brzi od Bolena.

maverick

Iznosite neko svoje misljenje..pa i ja iznesem neko svoje...👍
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Citat: dxdandy  u Listopad 10, 2019, 14:00:42
Evo i slike kako puca ...  :eek:

I meni je tu pukao  :hi: jedna strana blanka bila tanja  :sha: zanimljivo . Bez obzira u kojoj državi se nešto radi, zapad dobije kvalitetniju robu. To nije samo moje mišljenje, konkretno već i raznih majstora  :takoje:

Jožef1

Samo da dodam, greške je uvijek bilo i biti će u serijskoj proizvodnji, bilo da se radi o Daiwi, Shimanu. Nisam želio napisati ali evo: Sin mi priča, kako je njegov kolega kupio Stelu, nakon drugog soma - a nijedan nije bio iznad 15kg -  jednostavno je razmontirana, kaže pukla osovina :sha: za ne povjerovati. Nisam ja niti za Shimano, Daiwu (u višem cjenovnom rangu) za mene je to preskupo, što ne znači da ne bi volio imati jednu Stellu ili Certate  :ok: I meni se dogodi da zeznem stvar -naročito na forumu  :icon_scratch:

Jožef1

Ako je nabavna cijena nekoga proizvoda cca. X eura, a trgovac podeblja sa xx cijenom čak i većom  :icon_scratch: pa sa kojom to maržom rade  :uf: Značili to, ne kupuj Daiwu, Shimano, Penn i sl., ništa ispod 500 - 600 kuna  :icon_scratch: Moram napisati, Okuma epiksor (možda nije dobro napisana) je izuzetno kvalitetna rolna? - tako ljudi govore, pišu a imaju i Daiwe , Shimano - rolne, štapove - koji koštaju par ticuću kuna  :mt1032: Znači lu to, ne kupuj ništa od poznatih "kvalitetnih" brendova ništa što nije barem 200 eura?  :hi: