Sajam nautike Zagreb 2020

Autor maverick, Veljača 19, 2020, 19:38:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

U petak smo na sajmu...tko bude u blizini kafa uz normalno pecarosko laganje dobro dosla  :stripii:
https://www.zv.hr/sajmovi-7/zagrebacki-sajam-nautike-2525/2525
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Veljača 19, 2020, 19:38:56
U petak smo na sajmu...tko bude u blizini kafa uz normalno pecarosko laganje dobro dosla  :stripii:
https://www.zv.hr/sajmovi-7/zagrebacki-sajam-nautike-2525/2525
Promjeni datum naslova jer ce neko skuzit da si

maverick

Ma to da ne otvaram novu temu... :stripii: ali otvoricu za neke nove slike...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

kawasaki

Više ste mi za sajam custom Harley Davidsona   :occasion14:

Brzi od Bolena.

maverick

maverick

maverick

Dobro drustvo i dobra zezancija...okacim jos slika kad malo odmorim. Rezime sajma onako kao i uvijek...ostao malo razocaran s novijim modelima yamahe...na prvu ima puno nekih sitnica koje su u najmanju ruku aljkavo odrađene ili ustvari ne odrađene ...ostao sam pomalo razocran i u zavrsnu obradu comandera koji je meni osobno bio u nekom uzem izboru ako se odlucim za promjenu plovila..i tako..Ono vece sto mi je lijepo daleko je od mog platnog ranga...ali ipak sam se pocastio s lijepim poklonom za uspomenu na sajam...mada pamtit cu ga i po nekim drugim sitnicama..😄😄 ali sat je onako bas ono sto sam zelio...

photoupload

rj

pljeskavica je bila za pamćenje  :jede:   :angel1:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

SMT

Bas... Ukusi su definitivno različiti... :stripii:

Hvala momcima sto su me pozvali, društvo je bilo bolji deo sajma :hi:! Potrudili su se oko mene :icon_salut: :thumbsup: :hi:

SMT

maverick

maverick

maverick