Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

tole

no-knot , inox 0,8mm 250kom 2 sata posla za cijelu sezonu

Greys

Imam tih na lageru, ali iskreno se nikada nisam njima koristio  :icon_silent:

Juzba

Ako puno mjenjaš, onda baš nisu zgodne.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

nodi

Jel zna možda netko gdje ima za kupiti Rapalinih kopči, tražim size 0

tole

Citat: Juzba  u Siječanj 31, 2013, 13:17:34
Ako puno mjenjaš, onda baš nisu zgodne.
pa nije to za svaku priliku, samo gdje je čisto... u panjevima ode špagica za čas, ali nema da se izravna!  prije pukne 80lb struna dalje nisam probao :icon_thumright:

...ostalo najčešće direkt na strunu

maverick

no knot ne koristim jer mi ne puca na cvoru...a juzbine kopce su vise nego odlicne  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

IVEK 85

I ja ih izbacio iz upotrebe jer voli špaga pucat kod role to je čudo!

Juzba

Hvala poglavico, hvala Kugla :D
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

pa zato i pišem da nisu za svaku situaciju, ostavio prije par godina stotinjak metara  spidera na plutajućem panju :angry5:
... e sad ima caka...zavežeš čvorić 10cm iznad kopče i  kad pukne pukne na čvoriću koji doduše, je slabiji od palomara, a možda su mi ok zato što ne koristim strune ispod 30lb pa samim time ispravljam većinu udica koje koristim (i izgubim 2 do tri dobra somčeta godišnje).

Greys

Aaaa ti si taj koji me h..e sa tim spagama na panjevima  :icon_biggrin:

rj

Citat: tole  u Siječanj 31, 2013, 23:08:13
pa zato i pišem da nisu za svaku situaciju, ostavio prije par godina stotinjak metara  spidera na plutajućem panju :angry5:
... e sad ima caka...zavežeš čvorić 10cm iznad kopče i  kad pukne pukne na čvoriću koji doduše, je slabiji od palomara, a možda su mi ok zato što ne koristim strune ispod 30lb pa samim time ispravljam većinu udica koje koristim (i izgubim 2 do tri dobra somčeta godišnje).
ako vežeš čvor šta če ti onda zozon ? obična kopča ti rješava problem i lakše mjenjaš jig ...to je kao da uzmem špagu 40 lb pa ju malo zasječem da mi nosi ko špaga 15 lb  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Greys

tole

Slažem se sa tim, no ovo mi jednostavnije napravit a gdje pecam ako zapnem ne gine kidanje, nije mi isti k.... da li kidam 20 kopči po 1.5kn ili ove za dž.
i Greys nije moja špaga