Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Rajo

Prijatelju moj nekad se bolje rodit bez _urca nego bez sreće , jer ako imaš sreće narast će novi  :laughing4:

marin.sk

ima i tu nekaj..  :icon_thumleft:   al ja  sam valjda jedini kome je pukla  spinvalova kopča...  :angry3:
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

Rajo

nisi marine , meni pukle dvije i jadna se otvorila  :toothy2:

zrinkoos

Darko

tolko ste nahvalili te kopče da sam i ja naručio za probu :icon_salut:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

zar moram i ja narućiti ili da ćekam dok tebi dođu, ti i onako nemaš vremena pa ću ja isprobati :icon_thumright:

Darko

ček da dođu pa ću ti dati da isprobaš
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

Citat: zrinkoos  u Prosinac 19, 2012, 21:29:09
http://www.ebay.com/itm/190687506095?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
ove su predobre ispadnu ispod pola kune po komadu!!!
Moram napomenut da su te sve kopče skoro iste na slikama al velika razlika je od prodavača do prodavača u kvaliteti . Upravo radi toga sam i stavio direktan link da nebi bilo za_ba . Ove su slične izgledom a dali su i kvalitetom neznam .  ::)

domba

Ja sam ih dosta probao, razočarao sam se u Savagear-ove jer su stvarno slabe...
Ok su mi Behr kopče(kao na linku iznad), a najpouzdanije su mi Profi blinkerove revolution kopce . Nisu mi se niti jednom otvorile i za svoju snagu su dosta male.
Jedina mana je cijena ali sta se može kad su vrhunske!   :icon_thumright:

maverick

otvori mi se ove godine profiblinkerova na somcetu od 3 kg od tri kile...ala sam bio p.pizdio 
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Ak se vidimo u nedjelju, dobit ćeš mojih na probu pa uspoređuj :thumbsup:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

probacemo ih jednom svakako...kontam da su dobre... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Citat: maverick  u Prosinac 19, 2012, 23:12:10
otvori mi se ove godine profiblinkerova na somcetu od 3 kg od tri kile...ala sam bio p.pizdio

Garant ju nisi zakopčao!  :alas:

maverick

garant jesam...ali uvijek postoji i onaj jedan posto da nisam..... :thumbsup:

TonyC

E jebiga , ko je naručio naručio ! Rajo , izgleda da je majstoru dopizdilo više nešalje za Evropu !!!!!!!!  Što bi se reklo : Odjeb je lansiran   :thefinger:  , odjeb je lansiran ! ! ! !