Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

jesi to djeci dao da se igraju :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Miro

Aaa lega, popljuvaše čovjeka  :nono:

umpahpah

Kao da su ih djeca na tehničkom radila!!!! :toothy12: :toothy12: :toothy12:

raso

Stepa

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:  :sad2: :thefinger: :toothy9: samo se vi rugajte :occasion14:

maverick

no knoct je odlicno ispao, ali mislim da za nas koji puno kidamo nije najbolje rijesenje, klasicna kopca je puno bolja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Napravio sam si za muvanje ove not knot kopče,kod zadnjeg ribolova u kontri mi dva put pukne špaga 0,10,Dus mi kaže da su za tanje špage bolje ove kopče.
Kod Jiganja i ja koristim ove klasične kopče :icon_thumright:

sandra

nedaj se zezat...to je tvoje djelo drugi pu ce bolje ispast..poslužit če svrsi.. :icon_thumright:

Lomnica_city

Citat: Stepa  u Studeni 05, 2013, 11:20:55

Rukotvorine cika Stepinja

Ovaj ovoliki patrljak sa strane ti je nepotreban, vise ce da ti smeta nego da koristi, povremeno ce da ti se obmotava struna, odseci ih skoro do zice koju preklapa...

dus

stepa nemoraš rezat ovaj batrljak sa strane ! toliko kolko si ih napravio ti je taman za dva dana pecanja onda češ radit druge!

Lomnica_city

Nicemu ne sluzi, nisam rekao da mora, taj deo sluzi samo da se zadene struna kad se zavrsi motanje, ovako moze biti samo jedna vise zakacka, isto kao nezasticena udica maltene...

Juzba

s tom kopčom ćeš samo puno brže potrošiti špagu :glasses9:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Lomnica_city

Moja iskustva su da puca na namotajima, najcesce na ovoj "krivini" za koju se kaci omca na pocetku...