Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

ESOX

CHELSE@ - HAND MADE KOPČE - Goran ZG

Priča o ovim kopčama se nadovezuje na Kawasakijeve preporuke sa početka teme, a od danas i ''ovlaštena distribucija'' preko moje malenkosti. Sve informacije na PP, a ako netko želi može i direktan kontakt sa ''majstorom od kopči''  :icon_salut:

Majstorova riječ:
Sve kopče su frkane isključivo ručno. Nemam nikakvih šablona niti pomoći u savijanju. Samo kliješta i moje ruke. Kao prednost svojih kopči naglašavam produžen nosić koji sprječava otvaranje kopči pri zabacivanju teških mamaca. A najdraža mi je njihova velika nosivost koju su mnogi sa nevjerovanjem testirali i ostali zapanjeni.

S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

maverick

koja je cijena...slobodno napisi  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ESOX

Citat: maverick  u Studeni 14, 2013, 21:31:57
koja je cijena...slobodno napisi  :thumbsup:

Cijena: 2 kn / kom., a narudžba 50 i više; 1,50 kn / kom., 100 i više; besplatna poštarina.
Cijena ista ZG i OS !

Juzba

koja je debljina žice
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ESOX

Citat: Juzba  u Studeni 14, 2013, 22:16:22
koja je debljina žice

kopča bass- 0,5mm
kopča smuđ- 0,6mm
kopča štuka- 0,7mm
kopča som -  0,8mm

dečki za Ebro uredno uzimaju od mene veličinu štuka
na veličinu smuđ su ulovljene ribe od 15-30kg!

evo tu je galerija ulova i piše tko je što ulovio i na koju kopču:

http://www.ribomanija.net/index.php?topic=13644.30

Juzba

da, te debljine koristim i ja, najviše bacam sa 0,5 mm, testiram, nikada se još nije otvorila, ni na ribi ni kod kačenja za dno

Lomnica_city

To je puna kapa, mislim da i cuveni Nesa kopca (Nesa veliki/Nesa silikon), isto od 0,7mm ili mozda malcice deblje pravi one za soma, zelena kesa, ako je zica kvalitetna uopste ne mora da bude predebela...

Neki cak i preteruju, narucio sam PB 39kg kopce a dobio 66kg greskom (video tek na vodi), nokte polomio dok sam otvorio par puta jednu kopcu, cim sam je pokidao ostale sam bacio u kutiju i kupio neke znj (Spro do 40kg ali krivi je nokat), ne treba preterivati!!

A o kom produzenom nosicu je rec, pa ne moze da se otvori, meni izgleda kao klasicna kopca?

Juzba

misli na kukicu koja se zakači za žicu kad je zatvorena kopča, to je, ustvari, najvažnije, pored dobre žice

kawasaki

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390640143174

narucio sam ove i stigle mi za 23 dana

odlicne su i nose cca 25 kg  :ok:

moja preporuka svakako za uzeti  :hi:

:oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:
Brzi od Bolena.

Greys

Veličina 1? One prijašnje su bile 2, imaš li sliku pokraj nekog metra nešto da vidim, ako nije problem?

Rap

1,5 cm koliko čitam.nisu li malo dugačke?

kawasaki

velicina taman odlicna za jig, glavinjare, kasika  i vobleri od 8 cm recimo pa nadalje

:hi:

p.s. da su manje od ovoga za jig samo se patis dok ga postavljas  :ok:

po broju nisam gledao al to su 1,5 cm kao one od zadnji put a manje mi trebaju samo za light varke tipa minow voblercici od 7 cm i manje a to koristim samo ponekad
Brzi od Bolena.

Greys

kawasaki

takodjer uzivo izgledaju puno bolje i ova kopcica sto se kaci je zapanjujuce dugacka i ljepo stoji  :oussama-bin-laden:
Brzi od Bolena.

Greys

Postajem nervozan kada vidim da imam ispod brojke 100