Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

raso

Citat: Alija  u Veljača 08, 2014, 00:34:40
...ja koristim najbolje kopče u ovom djelu europe i nema čekanja  :ok:
Definitivo vrhunske kopče, al jbg nemam više ni jednu. :icon_thumright:

VELJO

Citat: Greys  u Veljača 08, 2014, 07:25:33
Veljo mi je dao par komada, e sad ili pravite iste ili

moje su od deblje žice i nisu tako lijepe kao alijine, i meni su te kineske bili odlične dok mi se u par ribolova nije otvorilo 5-6komada! je da je bio ekstreman teren i ogromna količina ribe!  Ali  sam rekao nema više kupovanja , lošu kopču mogu i sam napraviti i gle čuda moja se nijedna nije otvorila
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

rj

Citat: Alija  u Veljača 08, 2014, 00:44:53
Citat: Lomnica_city  u Veljača 08, 2014, 00:38:41
Mogu da pogadjam vec koje su, ali ove ce me kostati 5 dindzi komad i sluzice za dzigovanje, i slicne stvari gde mi nije bitno da je ne znam kako kvalitetno ako izdrzava 5-6kg...

Meni 19.2 istice zadnji rok do kad treba da stigne, sad koliko znam ovi su nesto menjali na eBay-u pa bi trebalo da tek posle 30 dana od zadnjeg dana kad je odredjena isporuka mogu da uradim dispute, to ispade jedno 75 dana, nekad bilo 30 dana od dana slanja!!

kume somovi 30-50 kg vađeni,smukiji uredno ....tanke ,lagane,ubile se za voblere .

....vi kupujete u kini,one što djeca rade u noćnoj smjeni ..... a kod mene djeca rade kad hoće  :icon_biggrin:

MENI SI DAVNO POSLAO vrećicu ...bilesu od dosta tanke žice i hrđale su ...jer si promjenio sirovinu ??? :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

macvanski ribolovac

Ja ove kopce koristim za soma,za ostale ribe od iste firme samo manje(velicine 16)

maverick

Ja i dalje udaram po onim s ebaya...godinu i vise dana i nema ni jedno otvaranje...a  Alija mogao bi malo više o pravljenju kopči....koja slika...alat..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Ja za ove moje fatljike sto lovim koristim kineske i nazalost jos mi se nijeedna nije otvorila za 5 dolara nemam uopce volje pravit :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

zato i nema otvaranja što koristiš kineski proizvod ...
somovi odlučili .... uzimam samo rvacko ....

maverick

Pa jeli nisi na tu kopcu od matorg vadio onog soma ljetos
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

mislim da nisam morao bi pogledat ...prvog 42 kg sigurno nisam onog od 52 nesjećam se koja kopčaje bila ...možda i direkt vezano

maverick

Matori je rekao da je jedan od tih somova bio na kopči koju ti on dao...jbg...ne sjecam se koji

rj

prvi je bio na KUKI  koju mi je on dao  :pirate:  :oussama-bin-laden: a ne na KOPČI

maverick

Onda je drugi... :stripii: sad se sjetih kuke  :stripii:

rj

sve ući iz prvog reda  :rofl2: kad sam drugog zakačio bio je u drugom čamcu ...bacim karnister i krenem niz dunav matori viče jel treba pomoč ...reko treba samo ne prilazi tu si mi najviše pomogao  :violent1:

Greys

Mačvanski, odlične kopče, ali mnogo para, kada zbrojiš količinu izgubljenih jig glava, znatno povećava trošak.

kawasaki

Skupe a sta mislis da te svabo frce  :baba:
Brzi od Bolena.