Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Naravno da ne, plaćaš samo ovo što piše na etiketi  :icon_thumright:

Hudini

Ja pravim svoje no knot kopče od 1,2 mm inox žice a pravit ću možda za ovu svoju ekipu i ovakve kopče. Neznam šta će savit tu žicu!
No knot sve što pronađem su male a moje oko 2 cm. A smislit ću savijač i za ovaku

Juzba

ja odavno za svoju ekipu pravim kopče, a i pokoja se proda da se može kupit nova žica :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

Polako se učim i ja..al na paljenoj žici..pa ce mo vidjet kako če mi ić..onda prelazim na tanje žice. ( nemojte se smijat haha ).

IVEK 85

Najbitnija u ovoj priči je žica a kopča ko kopča,može bit milijon modela,ja odkad ih radim preporodio sam se,a dosad se ni jedna još nije otvorila,osim ono kad nakon par bacanja ideš skinut lišče s gume a ono lovim s otvorenom kopčom... :violent1:usput meni treba za jednu kopču oko 2 min. da nafrčem!

zvona

Ja sam na youtube vidio video o motanju kopče..pa sam kopiro rad donekle..al trebam sa tanjom i čvrščom žicom učit

Juzba

napravio sam ih nekoliko tisuća, ako ju lickam, oko minutu mi treba

Tommasi

Citat: Lomnica_city  u Veljača 07, 2014, 22:33:07
Ja cekam 4 nedelje i jos ih nema...

Meni su stvarno brzo stigle.Vidi se i kad su poslali.

Alija

...nisam znao kud bi al može i ovdje ....kako STRUČNJACI stavljaju knot  :clap2:

Ive

ja bi tu još i vrtilicu dodao,da se može onda i sa leptirima pecati  :stripii:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Kugla

Juzbine su kopče odlične, i ne razmišljam više gdje da nabavim kopče, Juzba  :icon_thumright:

Juzba

rj

Citat: Alija  u Veljača 08, 2014, 19:25:34
...nisam znao kud bi al može i ovdje ....kako STRUČNJACI stavljaju knot  :clap2:

šta fali ? provjereno lovni sistem jel tako r-t
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

ebiga sad sam vidio silk  :BangHead:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Juzba

tu mi nešto neštima, al nema veze :icon_biggrin: