Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

maverick

Kopče su odlične, jake su bile i one sto smo uzimali od dokovog kuma ili sta mu vec bio....ali i ove kineske su extra....Danas je povelik izbor dobrih kopči i lako su dostupne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

da te "dok" su dobre samo od 10 kom. barem 5 se teško otvaraju + cjena od 1,5 kn  :pirate:  jednostavno preskupo  :veryangry:

maverick

Da i plus ona dostava...60-70 kuna pa su u konacnici jos i skuplje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

prije 2 god mi se zadnja zabila u nokat dok sam otvarao...sve sam bacio i nikad više inače je pouzdana i jaka

Greys

Gledam to ovako, ako se dosad RJ-u nije ni jedna otkopčala ova MG, a imao je brka lijepih, onda je to svakako vrijedna kopča. Naravno da sam zbog potrošnje (količinske) kopči i sam kupovao ove kineske, i nisam imao problema sa njima (niti jedan), a opet s druge strane razlika je 30-40lipa, tako da ću od sada uzimati ove MG

tole

ja počeo nedavno sam motat, ide 2 u minuti, žica je 0.8 i jake su ajme, vagao sam do 20kg i ne mrdaju  :ok:
...jedino nisu za one sa malo slabijim prstićima  :no:

Greys

tole

težina je o.2gr, dužina 15mm širina luka 5mm

maverick

Tko ima živaca to je dobro rijesenje... :ok:

tole

jbg....ja imam živaca i volje za svakakve gluparije...

Greys

A gle, ukoliko stvarno imaš živaca i volje, onda je to ok. Mišljenja sam da kada bih to skužio sam praviti, a da ne posijedim, što da ne, pravio bih

Juzba

tole, sasvim je dovoljna i 0,7 žica, pa čak i 0,6 bez problema može izvuć svašta.
kad sam prvi put naručivao žicu, uzeo sam i 0,5 s njom nekako najviše i radim, mogu reć da se još nikada nije otvorila, a radim sa 20 libri špagom.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

...ma znam, namotao sam 100tinjak komada o.7 a onda nestalo....pa sam se prebacio na 0.8 pošto nje imam na stanju :icon_thumright: