Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

TOMO

napokon zakon su jedva čekam da ih probam :blob5:

maverick

stigao sinoc i nama kontrolni paket...odlicna kopca....Rajo hvala za preporuku  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Ja seo pre neki dan i napravio 20+ No Knot kopci od nekih ostatak od glavinjara sto mi dao drug, malo je predebela 0,8mm zica pa sam napravio zuljeve kao da sam kopao ceo dan ali dobro, miran sam do leda...

maverick

eh kad bi mogao i ja tako..ja toliko kidam tjedno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Koliko vam izišlo po komadu ?
20 dnevno nekad  :sad5:

maverick

narucili samo 100 za probu...mislim 40 i koju kunu sveukupno

Darko

cca 45 kn , a bilo u paketu 95 kom.  Tony brojao ( kad nema lovicu za brojat onda broji kopče ) ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ma kresnio je on pet komada...ali nema veze ionako su otisle za poklon pod 100 kom  :icon_biggrin:

Rajo

Lomnica_city

Zato sto skoro iskljucivo na poznatom terenu pecam, gubi se od par do maksimalno 6-7 silikonaca po izlasku, sto otpecam do n.g. to mi je jer posle srpske n.g. odmah ujutru pocinju ispiti, treba odvojiti vremena za njih, za to vreme ce i led da okuje... Bice ovo taman za 3-4-5 izlaska.

Juzba

Malo truda i sami sebi pravite kakve želite veličine i jačine kopče :icon_thumright:

Napravio sam ih oko 1.500 komada u 2-3 tjedna
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

genjura

rajo stigle kopče hvala za preporuku i uzorke

kawasaki

Rajo stigle kopce i testirao sam ih na vagi
dakle na opterecenju od 20 kg su stajale jedno vrijeme i drze
stvarno su odlicne!!! 

preporuka svima  :hello2:   :icon_rr:  :hello2:

:headbang:
Brzi od Bolena.

Rajo

Nadam se da nisi to radio sa vagom kakvom i ja . Natezo sam rapalinu vagu onu na feder pa kad se kopča otvorila izletio feder od vage i umalo mi prst strgao .  :grave:

kawasaki

hehe

nisam,
uglavnom sad cu vidjeti koji im je maksimum, ali ako drze 20 kg i to jos neko vrijeme i nije se rastegla to je vise negoo odlicna.
bio sam prvo skeptican jer sam vec nekoliko puta narucivao kopce iz Kine i nisam bio zadovoljan osim sa najvecom velicinom, ali opet iako su te najvece bile jake ipak su prevelike.

:headbang:
Brzi od Bolena.