Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

ma evo nisam ju uspio rasteci do kraja ali stvarno nema se potrebe siliti jer to je 30 kilska kopca minimalno i to je vise nego dovoljno  :headbang:
Brzi od Bolena.

maverick

ma nema potrebe za tom velicinom s tolikim rastezanjem..ipak prije svega tu je kocnica a i struna....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

ma puca 25 lb unitika pod njom kao konac a kopca se ni ne pomakne, a nakon toga sam stavljao 150 lb PP da mogu vidit gdje je maksimum kopce  i odustao sam na nesto ispod 30 kg a nije se ni izvinula.  :headbang:
Brzi od Bolena.

nodi

Kawa, jel se lakše otvara od čelzine pri mjenjanju varalice?

kawasaki

po meni je to tu negdje
mozda nijanse stoje izmedju

zasto pitas?

ove su malo duze od chelzijevih ali su i jace od njegovih preporucenih za smukija
Brzi od Bolena.

kawasaki

iako bih ipak dao prednost najjacem modelu od chelzija za posebne namjene kad se ganja som ciljano i sl.
a za sve ostalo tipa smudj i stuka i sl ova kopca je sami vrh po snazi
ali je duza u odnosu na chelzija tj kad se usporede od chelzija je na  cca 65 % duzine na ovu kinesku.  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

nodi

Zato što je ja sa rukom ne mogu otvoriti, ako zaboravim špicange nema mi pomoći hehe.
Jedanput, dvaput je otvorim al za više puta nemam snage, inače odlična.

kawasaki

zasto nemas snage?
mislim po meni se one lako otvaraju u odnosu na Dokove od kojih boli nokat i prst  :icon_rr:
Brzi od Bolena.

nodi

nemam snage, nokat oće otpast

kawasaki

mislim da ce ti se ova vise svidjeti po tom pitanju

sad sam opet probao i ide jednostavno  :icon_thumleft:

a i cijena mi legla na prvu  :D
Brzi od Bolena.

maverick

auu po zimi prenodt dam laksem otvaranju nego kvaliteti...kad smrznu prsti...jedino klijestima  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Cijena je svijetska , skoro pa ispadnu besplatne .
Kawasaki znam još jedan proizvod koji će te očarat cijenom pošto ga jako voliš .... al o tome u nekoj drug oj temi  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

nodi

Upravo tako, još ak voliš jest nokte sa onak oglabanim, nema šanse bez špicangi. :toothy12:

maverick

ostalo sa neta je tesko ubosti od prve a da je provjereno..kopce su prva liga...idemo dalje s razmjenom iskustava  :icon_thumright:
a ne grizem nokte  :icon_biggrin: vec samo imam njezne ručice  :icon_thumright:

marin.sk

..meni su odlične spinvalove, chelzijeve, savagerove...  a i naručio sam od kineza neke u veličini 3 pa mi malo velike... sada sam i ove naručio pa ču vidjet...

..spinvalova nakon muškog udarca ....

..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup: