Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Tko ima volje nije loše...ja sam nekako lijen za takve stvari a i kinezi su nenadhebivi s cijenom....mada najljepse je kad lovis na nesto sto si sam napravio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tica

TonyC

Dali je netko koristio ?

ossa

Ja sam koristio neke RAPALA kopče, ove kao leve, nisu nešto jake bile, ove deluju jače. A sada koristim za džig c line kopče 20kom = 1 euro, za voblere neša kopče, a za glavinjare mustad.

Ove cline su smešna cena za 20kom 1 euro, a dobar kvalitet. Veličina #2

Naidju krize, drukcije grize...

rj

Citat: TonyC  u Siječanj 14, 2016, 09:02:43
Dali je netko koristio ?

ne valja ni jedna ...problemi pri stavljanju jiga ....

...hvala...  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mario123

Ja sam imao take polomis ruke dok stavis nesto na nju ne prakticno jako...
One klasicne su najbolje.

ibro dirka

Imam slične profiblinkerove...malo se treba namučit da natakneš glavu na kopču, pogotovo ako je ušica manja, teže se otvaraju ali mi se čine puno jače od ostalih što sam do sad koristio...

Lomnica_city

Citat: TonyC  u Siječanj 14, 2016, 09:02:43
Dali je netko koristio ?

Idejno dobar model, kacis sa koje strane dohvatis, simetricno i drzi strunu i varalicu u liniji, ali funkcionalno krs model!!
Ne prolazi kroz okca dzig udica, izuzev onih somovskih, kod dubokoronaca kojima je ulivena u paktu manja alkica za kopcu isto veoma teska za provuci, a neretko se cepnes u prst njome...

alex7777

željkož

ja sam iste te naručio i meni su odlične
paket stigao za 20 dana  :wave:

dxdandy

Citat: kawasaki  u Prosinac 03, 2012, 17:51:19
moja reporuka su Chelsea kopce

nas coek rucno frce u Zg. imam kontakt ako netko treba

Veličina 1- bass(pastrva, klen, grgeč, bolen)
Veličina 2- smuđ(bolen, štuka)
Veličina 3- štuka(som)

@kawasaki

imas li mozda sliku za usporedbu velicine tih triju kopci. Onako uz ravnolo ih staviti radi omejra da se fino vidi. Kako doci do tog gospodina sto ih pravi da si narucim.

Hvala ti !

kawasaki

To je bilo prije 5 god. Sada samo i jedino cista kina
Za mene zakon  :ok:
Istetovirat cu si PRC  :stripii:
Kupis 500 kom za jig i pecas i djelis i boli te dupe  :hi:

Za jig i glavinjaru naravno. Za vobler kupis prave kopce ako bas zelis da je manja. No ja vec dugo ne bacam nista lagano i sitno pa ni netrebam sitnu kopcu.
Ako zelis  bas chelziju izguglaj il nek ti neko da kontakt i dogovori s coekom kopca je vrh.  :hi:
Brzi od Bolena.