Kopče

Autor TonyC, Studeni 18, 2012, 00:33:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Onih crnih sa pocetka teme nesto nema vise na eBay-u (ima na Aliexpress ali nece da salje za ove boranija zemlje), pa se preslo na ove, upola cene Sproovih ovde, lakse ih je otvoriti prstom nego one crne i od tanje su zice ali i dalje vrlo dobre i jake, skroz OK za sve sem za soma...

http://www.ebay.com/itm/191303412909?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

miha

meni je Nešina zakon .malo je skuplja ali vrijedi svake lipe....

Lomnica_city

Meni treba bar 300 (smudj bar 200, ostalo som i pastrmka) po sezoni, Nesina je 2€ za 10 komada, sto znaci da mi treba jos toliko koliko me kosta ribolovacka dozvola za godinu dana, tako da ovih par kesa sto imam koristim samo za vobleraj za smudja jer su se lakse otvarale prstom nego kineske, koje me kostale noktiju, sad ni to necu morati.

kawasaki

Nema price najjace su domace kopce, ali ja takodjer nemam love za te domace kopce.
Tako da kod premale razlike u kvaliteti, a velike u cijeni biram nizu cijenu  :hi:
Brzi od Bolena.

zvona

YUGO BOSS

Najbolja kopca za voblera po vama i u kojoj velicini?
Koristio sam profi-blinker odlicna je,al izgubim kutiju sa sitnim priborom i odu zalihe :D
Sad trazim alternativu,nema pb-ra
Pecam sve moguce ribe izuzev soma,nikako da naleti :D

pajdo77

Ja imam svakakvih po alatu ali najzgodnija mi je ona što se samo zakači a izgleda ko onaj osigurač koji dođe iza elise da ne otpadne (*ebiga ne znam stručni naziv) a i kad malo bolje pogledam te moje "ulove" meni bi i ziherice poslužile :stripii:

ljuska

meni osobno profi-blinker kopće najbolje ima u carpisti i šalje poštom

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nodi

šajzika

Cist da objasnim
Dao sam mu ja taj link , ovo je vec druga godina da ih  ja koristim.
Svi koji su vidjeli i probali su ih  naručili i odusevljeni su. Tak da bez straha.
Audentes fortuna iuvat

nodi

već poručeno, tenks

maverick

Odlicne..posto puno kidam meni su super isplative
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC