ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Pa gdje će mu se žena sunčati na ovako strmoj kabini! :eek:, a znam da će ići s njim. Ne znam, ne sviđa mi se takva strmina, a pretpostavljam da je samo zbog smanjenog otpora zraka.
Mislim da je rekao da je 5m dužina čamca.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Rap

Niska je to kabina,otpor,aerodinamika tu imaju manju ulogu.Estetika,zelja narucitelja ili “nek ne bude isto”

silure

Ovo bolje da nisam vidio..srce me boli gotov sam...kabinas...znaci predivno svaka cast izgleda fantasticno...dobro istina prednji dio kabine nije po mom ukusu ja vise volim ono standardno blago u spic po sredini i prozor s jedne i druge strane kao kod sharka primjer ali boze moj to je ukus narucitelja i treba postivati to...znaci ovaj je bas top po mom ukusu

im84

Koliko sam upućen, vlasnik čamca je izrazio želju za takvih ''oblim'' krajem kabine bez ''špice'' na kakve smo navikli, te je i dosta visoka kabina. Čamac dimenzija poput mog, u tabanu 140cm, gore oko 2m, preko 5.5m dužine.
#foxrage
#fox_rage_fishing

retfala

Kabina je previse napred po mom misljenju..da sam narucivao camac rekao bih da se pomjeri barem 50cm nazad..vjerovatno zelja vlasnika za vecim i korisnijim prostorom za ribolov..al to je opet stvar ukusa...za moj ukus je prestrma....ovo me vec pocinje zabrinjavat...uhvatim se u razmisljanju da bih si kupio jedan  slican ovom

mlb

Jbg njih dvoje konstantno pecaju zajedno pa nije ni čudo što su išli na veći komfor nazad!!

silure

Poziciju kabine bih ostavio u istom polozaju vise naprijed, napred ne bih isao polukruzno ili oblo,zadnji dio bi bio 10ak cm niži,prednja visina meni je to to.. A jbg svatko ima svoj ukus..

retfala

Kabinu bih vise povukao nazad zbog rasporeda tezine...

silure

Na plovilu od 5,5-6m ima smisla...na primjer mog kojeg sam narucio od 5m vjerujem da nema toliko važnosti jer u zadnjoj komori bude rezervar, aumulator a i vozac bude nesto vise na zadnjem djelu

Rap

Ne zaboravi na motor

silure

Da svakako i motor 65kg trenutno u buducnosti 90-100kg

ALU-bel

Camac je rađen izricito po zelji kupca

retfala

To smo znali...ja sam samo komentirao kako bih ja rekao da se  napravi...sta naravno neznaci da bi bilo dobro i lijepo..

maverick

Tvoj ukus nije upitan...vidio sam neke slike pa znam  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ðuro Te