ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ðuro Te

Maverick je u pravu,to je moj čamac.Sada je on na redu.Možda se nekome sviđa a nekome ne ja sam to tražio i meni tako odgovara.Baka,moja žena se ne sunča nego peca i to solidno.
Čamac je dužine 565 cm.širine194 a u tabanu 140cm.Na njega ide motor 40 ks s hifrauličnim trimom.Sada slijedi uređenje(izolacija kabine,tenda,webasto i ost.)
Mislim da ću biti i više nego zadovoljan.

maverick

Ðuro koliko god si ti sretan da je gotov, mi smo jos sretniji...Zbog tebe se malo red oduzio  :stripii: ali stignemo jos svi ove sezone zabaciti koji put iz svog čamca. Meni osobno je čamac lijep...o kvaliteti ne bih ni pisao jer sam navratio par puta dok se radio...Svakako jedno lijepo i veliko plovilo u kojem ces se nauzivati s gospodjom ...Ima tu mjesta za svasta nesto....komocije za dvoje poprilično....A sad si svakako u najsladjim mukama...malo uredjivanja...te sitnice ustvari čine cijelu priču...svakako cemo popratiti s kojim komentarom ako objavis pokoju sliku radova  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Ðuro, glavno da se tebi sviđa i da si ti zadovoljan, a najvažnije da je i gospođa zadovoljna. Mi svi nešto fantaziramo da bi ovo ili ono, a i ti si prošao tu školu s onim prošlim čamcem. Jebiga, takvi smo.
Uživaj s odličnim čamcem i kad se vidimo na vodi nadam se da ćemo ga nazdraviti.  :bye:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ibro dirka

Čamac je krasan. Mjesta iza, more a kabina fino visoka. Za njihove potrebe čista petica.

retfala

zao mi je sto ga nisam vidio uzivo...RJ mi je rekao da jako dobro izgleda...

silure

I meni zao da ga nisam vidio zavrsenog, vidio ga kad jos nije imao kabinu

Scarra

Također sam ga vidio u izradi i jako lijep i kvalitetno napravljen čamac, čak sam ga jučer zaobišao na obilaznici dok ga je Ðuro vozio doma 😁.. Al mislim da nas trojica koji iscekujemo red ili smo ga vec do cekali, da smo sretniji od Ðure atm 😁😂

Kugla

Jutros na putu za Osijek na obilaznici obiđem nekog novog vlasnika ovoga lijepog čamca  :ok:

Scarra

Da da, to je čamac od kolege iz valpova, danas je išao na prvi servis motora, posudio prikolicu od gazde Šimića, gore nova Honda bf50, čamac leti, a i super izgleda takav obojan  :toothy12: :headbang:

ibro dirka

DIDAPATAK

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ðuro Te

Danas je montiran volan i sajla volana.Montirana je i komanda gasa i mjenjača ali su mi kratke sajle gasa pa sam naručio duže kod Brstila.(Motor i komande su skinute sa prijašnjeg čamca pa su kratke).
Što ima posla ali uživam između pecanja.

ZeroCool

Citat: Ðuro Te  u Kolovoz 24, 2020, 13:53:36

Jel ovaj camac prolazio danas Dunavom kod Borova i na njemu Merdzo 40ks?

ibro dirka

Neznam dali je Dunavom vozio ali je bio danas na probnoj vožnji. Koliko sam saznao tata se bojao dodati još gasa. Kaže 57 km/h sa 3 odrasle osobe mu je puno i tu nije htio više dodavati gas.