ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

silure

I molim te pogledaj elisu one 30-ke bas me zanima.. Neko reko 11 ali mislim da bi morala biti 12

maverick

Sta ce tebi koju urac elisa kad ce čamac biti gotov u 12 mjesecu  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Marijoo, ne budi neugodan  :toothy12: :toothy12:

silure

:nono: nemoj pretjerivati... Onda ce tvoj u 11-om mj :rofl2:

ALU-bel

Na mojoj elisi na petnajstici piše samo 9P nista drugo.

ivan 84

Citat: alex7777  u Kolovoz 03, 2020, 19:58:45
Citat: turbler  u Kolovoz 03, 2020, 19:13:04
Trim je OK podešen, pa je valjda problem u propeleru, s ovim sam kupio motor pred par godina, i s dosta manjim, i lakšim čamcom je išlo dobro.
Koji propeler bi bio optimalan, i gdi ga u HR kupiti (webshop najbolje)
Ako se ne vidi na slici prop je: 9-1/4×10-1/2

Kolko imas snage stom elisom to je prvo ako imas dobrano onda veci P npr. 12p
:hi:
Ako je to pun gas,a vjerojatno je, nema motor snage,nemože razvrtit  toliko sa teretom. Po zvuku reko bi da nema 5000okr.
I tata bi sine...

alex7777

maverick

Za ljubitelje kabinaša...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...iiiihhhhiiiijjjjjaaaaooooo..... :love4: :love4: :love4: :love4: :love4:
.. :baba:

Rap

pajdo77

Ajde da i kod nas na riječnim čamcima netko ima smisao za dizajn i funkcionalnost. Kada pogledam home made majstore sa kabinašima koji izgledaju kao putujući kokošinjci mrak mi na oči padne. Ulože novac na materijal,treba i jači motor a čamac ko cirkus. Niti aero dinamična kabina,nit za pružit se,nit za ispravit,niti iza nje mjesta za pecanje. Ovo izgleda i više nego dobro ovako na prvu sa slike  :ok:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Ne znam detalje...mislim da je to od Ðure...ako se ne varam...dimenzije i ostalo ce napisati on ili Šimic....mene zanima samo donji deo  :stripii: :stripii: a i veselim se sto je ovaj pri kraju jer sam ja slijedeci  :stripii: :stripii:

alexdja

Požuruj...

Kažu tropski dani u septembru...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Nema požurivanja...Dunas i yam 20 ks su vec na flosu( zamjensko vozilo )...danas namontiran sonar i krece se na pecanje s njim...a Al...ide u proizvodnju...pa malo sređivanja...montaza motora...Uglavnom danas smo odlučili da ide opušteno i bez tiskanja...e sad koliko cu izdrzati ne znam  :stripii: