ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Hvala dravski...

Mi farbamo... ovo je sopprajmer...

maverick

Mi sjedimo u podrumu i raspravljamo uz pelinkovac...tamo negdje oko 21 sat kad odu prve dvije boce mislim da ce biti i neka narudžba  :stripii: Uglavnom...ja sam volim novitete i da svi čamci na Dunavu ne izgledaju isto zadnjih dvadeset godina...ova kabina je definitivno iskorak od ostalih  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Vidim da je neka podloga...

Ne razumem se puno, ali ako pravite sve od početka, od izrade čamca, do finalnog farbanja, to je kompletna i ozbiljna priča...

Svaka čast!
       Nema više divljeg bučka. :no:

im84

Od ideje do realizacije  :hi:
#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

I to je to... spremno za isporuku

šajzika

Audentes fortuna iuvat

ivan 84

Auuuu, pravo mrki pogled :ok:
I tata bi sine...

maverick

Da bas neki nadrkani "pogled" Mislim meni ne bi uopce odgovarao...ide mi uz boju očiju ali preagresivan je za moj karakter... :stripii: Uglavnom kako god...supruga gleda neki dan slike i kaze ...jel moze na to sto konja...Hebote kao da je Alu Bel sponzorira da me turira  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

marina1983

Skini tu bitvu sa tog kokpita ljubi te drug .
Prvi put kad budes zakacio garderobu ili ne daj boze nesto drugo setices se mojih reči.

maverick

Stavio si momak sam...imamo je svi samo nesto nize....kad sjedis za volanom tu ti je sidro zakaceno...Varaličarska bitva...na čamcima bez konzole ide odmah tu na stranicu pored...sjedeci se odsidravaš i sidriš...

Resavac

Ako ugao kanapa nije problem, možda sa druge strane konzole je staviti. Nije možda baš najzgodnije, ali je sigurno bezbednije, kad je u pitanju kačenje ko zna čega...

Resavac

Sad razmišljam o ovoj bitvi...
Znači sidro visi na kolutari i ne smeta u vožnji?

maverick

Tako je ...povuce se do samog vrha da ne lamata i teras 70 na sat bez problema...naravno ako ima potrebe da jurise neku ribu  :stripii:

marina1983

Ako je zbog ribe onda je to mala brzina  :toothy12: