ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Nije ista matematika za alu i inox elise. Kao što postoje različite elise istog materijala a sve su istog pitcha.

Uslovno i relativno lako je porediti standardno isporučenu seriju razlitičih pitchova. (I to uslovno ako imaš 3-4 elise za probu).

Ma sve je lako ako imaš vezu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Čestitam na novoj pili. Milina ju za vidjeti.

ALU-bel

Citat: pajdo77  u Veljača 01, 2023, 11:59:46 Čestitam na novoj pili. Milina ju za vidjeti.
Hvala na cestitkama   :icon_salut:

SMT

Citat: ALU-bel  u Siječanj 31, 2023, 19:26:14
Citat: SMT  u Siječanj 31, 2023, 19:20:59 Čestitam na kupovini...  :clap2:  :clap2:  :hi:

Bas si loše odabrao :stripii:
Hvala drug. Trnutno najpovoljnije na trzistu... a i malo promjene... a i novo je novo

Koji ja k... radim!? Ja biram brend, boju i dizajn... kao da je haljina :stripii:  :stripii:  :stripii:

im84

Drug, čestitke na kupovini Suzane
#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

retfala

Malo si me sa odabirom motora iznenadio. Mozda zato sto sam ja ziceraš pa se tesko prilagođavam na promjene. Obzirom da te jako dobro poznam ,znam da si sve dobro odvagao. Zelim ti da juris po Dunavu kao vjetar i da uzivas sa novom zvijerkom.

mlb

Čestitke na ljutom stroju i nek te dobro i dugo služi!! :ok:

ljuska

čestitam situaciju  :prilika14:

ALU-bel

maverick

Ne kaze se hvala svima vec se kaze...kad namontiram motor okrenicemo neku zivotinju od 25 kilograma  :stripii:  Mi tu slavimo kad Jura kupi sonar...kad promjenimo patike i tako to...sad smo na levelu da rostiljamo i kad ide promjena donjeg veša a ne motor od 10 plus milja eura... :stripii:  Mislim ako si se previse istegnio mozemo i neke donacije organizirati...Tunjo je dobar u tom sektoru  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Resavac

ALU-bel sviđa mi se tvoja crna zver :ok:  Nek te verno suži!

maverick

Malo da ga drzimo budnim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

Zar ti nisi na poslu :ok:  :ok:

maverick

Naravno...dio posla  je i redovno održavanje foruma, osvjezavanje tema ,...da i tebi bude zanimljivo poslijepodne a ne samo meni  :stripii: