ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Resavac

Pomeraju se granice. Bolji raspored u čamcu, novi motor, može to i brže garant :ok:

baka

Citat: maverick  u Prosinac 22, 2022, 19:18:40 Malo noviteta

Nisam htio staviti taj jack-plate na svoj čamac jer me najviše mučilo kako će izgledati sajla od volana, a motor toliko udaljen od čamca.
Sad vidim da to ni ne izgleda tako loše  :icon_scratch:.
Samo još kad bi znao da će nešto poboljšat  :sha:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Ovisno od čamca i snage motora dobije se vise ili manje. Gdje se ne postigne na nekim velikim razlikama u brzini dobije se ekonomičnija voznja tj manja potrosnja. Sad onom koji ide 2 km gore ili dole na pecanje je to svejedno...Onaj koji više putuje ima i vise benfita...Jack plate ima raznih...od onih koje prodaje Borna do onih željeznih koje je radio ne znam i sam tko...Ovaj sto radi Alu Bel je , onako...poprilično dobar odnos cijene i kvalitete...Mene je naravno zahebao jer ipak smo mi dobri  :stripii:  Sad kao idu ovi plastificirani a meni je "uvalio" onaj s izgledom aluminija...nadam se da nase prijateljstvo nece pasti na takvim stvarima i da ce i meni to rijesiti makar morao i nesto nadoplatiti  :stripii:  :stripii:  ali s naznakom na riječ "makar"  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Prosinac 22, 2022, 23:48:27 Ovisno od čamca i snage motora dobije se vise ili manje. Gdje se ne postigne na nekim velikim razlikama u brzini dobije se ekonomičnija voznja tj manja potrosnja. Sad onom koji ide 2 km gore ili dole na pecanje je to svejedno...Onaj koji više putuje ima i vise benfita...Jack plate ima raznih...od onih koje prodaje Borna do onih željeznih koje je radio ne znam i sam tko...Ovaj sto radi Alu Bel je , onako...poprilično dobar odnos cijene i kvalitete...Mene je naravno zahebao jer ipak smo mi dobri  :stripii:  Sad kao idu ovi plastificirani a meni je "uvalio" onaj s izgledom aluminija...nadam se da nase prijateljstvo nece pasti na takvim stvarima i da ce i meni to rijesiti makar morao i nesto nadoplatiti  :stripii:  :stripii:  ali s naznakom na riječ "makar"  :stripii:
:stripii:  :stripii: , nijeto problem... skines ovaj koj imaš,rastaviš ga i jednostavno odvezeš na plastificiranje i to još u boju yamahe... :toothy9:

maverick

Rano jutarnja izmaglica...otvaram prozor da prozračim sobu..u daljini lavež pasa i neko pucketanje...Ćini mi se kako ovo prijateljstvo lagano puca  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Resavac

Evo jedan baš takav, rastavljen, plastificiran i sastavljen, crn u bojama nove Yamahe f40 get1l u mom posedu zahvaljujući trojici forumaša, kojima se i ovom prilikom zahvaljujem :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

Ivan Borojević

Citat: ALU-bel  u Listopad 11, 2022, 15:32:08 I to je to... spremno za isporuku

Vidio ga uživo u Nuštru,na njemu Honda 100. Čovjek mu radi unutrašnjost. Perverzija od čamca. Širok oko 230cm. Baš je impozantnih dimenzija. Svaka čast na uratku.

ALU-bel

Nakon cca 7 godina i tri mercury 60 ks doslo vrijeme za promjene i malo dodatnih konjica...

SMT

Čestitam na kupovini...  :clap2:  :clap2:  :hi:

Bas si loše odabrao :stripii:

ALU-bel

Citat: SMT  u Siječanj 31, 2023, 19:20:59 Čestitam na kupovini...  :clap2:  :clap2:  :hi:

Bas si loše odabrao :stripii:
Hvala drug. Trnutno najpovoljnije na trzistu... a i malo promjene... a i novo je novo

mossi

Opaa, jel se vidimo sutra sa novom makinom?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Čestitam jos jednom...tko ce sad izdrzati s njim na vodi  :stripii:

ALU-bel

Citat: mossi  u Siječanj 31, 2023, 21:55:52 Opaa, jel se vidimo sutra sa novom makinom?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

A ne. Kada krene lovostaj čamac ide van na drugu fazu uređenja onda i motor novi da se to odradi u miru. Ovako bi to bilo sve na brzinu.

jurajurajura01

A gdje je inox elisa bez tog ni cut

ALU-bel

Citat: jurajurajura01  u Veljača 01, 2023, 09:09:57 A gdje je inox elisa bez tog ni cut
AAA jbt. pa valda prvo alu da vidimo šta tu odgovara .  :uf: