ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Opet cu morat gnjavit  :red_indijanac:  on je moj obavještajac  :stripii:

ALU-bel

Konacno gotovo... sutra servis i paljevina na Dunav

maverick

Izgleda kao sta se očekuje od tebe  :occasion14:  Ali sad mi nije jasno na koji ide suzuki 90...ja sam tu nesto pobrkao e tvoje čamce  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Svibanj 24, 2023, 17:50:25 Izgleda kao sta se očekuje od tebe  :occasion14:  Ali sad mi nije jasno na koji ide suzuki 90...ja sam tu nesto pobrkao e tvoje čamce  :stripii:
[/quote
Sad sljedi malo odmora... na ovaj ide 90 ks

ALU-bel

On ceka ... mozda su klipovi vec zaribali  :stripii:  :stripii:

maverick

Ajd montiraj to da se provozamo malo s tim cudom  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

jurajurajura01

Citat: ALU-bel  u Svibanj 24, 2023, 17:24:00 Konacno gotovo... sutra servis i paljevina na Dunav

Nesto se prica u aljmasu da camac lebdi iznad vode

maverick

Šalje neke slike...zahebava nas...ako je istina kontam da ce i neko janje... :stripii:

silure

Ozbiljna brzina svaka cast

jurajurajura01

Citat: maverick  u Svibanj 27, 2023, 10:56:46 Šalje neke slike...zahebava nas...ako je istina kontam da ce i neko janje... :stripii:

Iz prvog reda gledao na svoje oci, ali ono najbitnije ima tu jos kojih parsto okretaja za iskoristit

im84

Vozio ga i slikao iz prve ruke  :stripii:
Je, dokli smo 71,5kmh, eeebeno. Ide to još
#foxrage
#fox_rage_fishing

flutikazon

Ne vidi se na fotografiji cifra ispred sedmice :no:

Mljeveni

Koji camac od alu bela moze lijepo ici sa 20 konja? Pod lijepo...mislim da mu je putna brzina 30-35.
Ali uvjet je da ima otvor za samopraznjenj, ne pumpu, vec samo praznjenje cep.

Koji bi bio to camac i koji dimenzija?

maverick

Nemoj se ljutiti ali on ne zna napraviti čamac koji ide tako sporo  :stripii:  :stripii:  Šale malo , naravno...vec se matori javiti sa detaljnim objasnjenjima  :ok: