ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Vidim da Marijo mora stavit slike pa da malo pojasnim... čamac mi vec dopizdio a i 4 godine je pa je spreman za neke promjene. Stanje prije pocetka radova

ALU-bel

Mali je bio otvor na prednjoj komori pa sam ga dosta prosirio da nemoras gurat glavu unitra kada nesto treba pronac u toj guzvi.

šajzika

Otvor je vrhunski. Bravo
Audentes fortuna iuvat

ALU-bel

Novi anti algin... ona sarena boja dopizdila pa i nova fasada ide

ALU-bel

dravski pecaros

Ja se ne razumijem baš u čamce ali ovo sada mi brutalno izgleda  :notworthy:  :clap2:

mossi

Baš dobro: veliki vetrobran, mesta za instrumente i sonar, klupa za 1+1, obostrana. Gube se dugačke bočne komore, ali Bože moj, sve je kompromis, a ovaj mi se sviđa.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

baka

Citat: ALU-bel  u Svibanj 04, 2023, 18:55:58 Novi anti algin... ona sarena boja dopizdila pa i nova fasada ide

Najvažnije je da je dno ostalo ravno, tu se vidi kvaliteta izrade  :hi: .
Kad se sjetim kakvih sam sve aluminijskih čamaca vidio poslije par godina vozanja, na čega im je dno ličilo  :sha:  :eek: .
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mossi

Da je ravno dobro, golf loptica bi bila glatka.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

mlb

Prije se radilo od dosta tanjeg i mekšeg lima nego što se danas rade! Ne znam dali uopće itko danas radi ispod 3mm!

ivan 84

Pod 3mm,stranice 2.5mm mama
I tata bi sine...

maverick

Alo ajd prestanite ga hvaliti...tri dana čekam da mi napravi nosač za elektro motor...Šimicu...ovo nista ne valja  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

ALU-bel

Citat: maverick  u Svibanj 05, 2023, 09:50:57 Alo ajd prestanite ga hvaliti...tri dana čekam da mi napravi nosač za elektro motor...Šimicu...ovo nista ne valja  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Jbt pa to kosta... nemoze tako brzo...  :stripii:  :stripii: