ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

mlb

Jesu to plastične podloške ispod ovih inoxovih?

maverick

Mario , hoce li slika mog nosača leba ti  :stripii:  Jesu plastične Mladene  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ja sam si mislio istokariti od sipasa pa me baš zanima kako će se ponašati na vremenskim uvijetima s vremenom, pošto su tu gdje jesu dosta izložene suncu i većim temperaturama!

ALU-bel

Citat: maverick  u Svibanj 08, 2023, 20:39:38 Mario , hoce li slika mog nosača leba ti  :stripii:  Jesu plastične Mladene  :thumbsup:
Priblizava se zavrsetak jeb...g nosaca  :stripii:  :stripii:

miha

Citat: mlb  u Svibanj 08, 2023, 21:37:56 Ja sam si mislio istokariti od sipasa pa me baš zanima kako će se ponašati na vremenskim uvijetima s vremenom, pošto su tu gdje jesu dosta izložene suncu i većim temperaturama!
..... https://omnimerkur.hr/prodajni-program/industrijska-plastika/poliamid-6-pa-6/ ..... http://euroguma.ba/sr/tehnicka-plastika-3-2/poliamid-sipas/

ALU-bel

E Marijo ! Evo gotovo i nemoj mi traziti tako komplicirane pouicije  :stripii:

ALU-bel

Da , i sada bi bilo dobro da ti to golub pismonosa donese jer ne problem do Belisca doci ...  :uf:  :clap2:

maverick

Ja ne vjerujem... :eek:  Ali ujutro u 7 sati dolazim po nosač ...molim te cijenu pošalji na pp da drugi ne padaju u nesvijest ako moram ja  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Svibanj 09, 2023, 11:04:49 Ja ne vjerujem... :eek:  Ali ujutro u 7 sati dolazim po nosač ...molim te cijenu pošalji na pp da drugi ne padaju u nesvijest ako moram ja  :stripii:
Hitna je blizu firme , tako da nema problema... možda i ostaneš živ... :stripii:  :stripii:  :stripii:

maverick

Uzmi u obzir da sam ja izbjeglica u ovom gradu  :stripii:

hranki

Kakva izbjeglica 30god. Živiš u ovome gradu.
Više si slavonac nego bosanac :stripii:  :stripii:  :stripii:

maverick

Jesam, inače kad me netko pita osjecam se kao da sam rođen tu, volim ravnicu, volim Dravu i ponosan sam sto je Osijek  moj grad...ali jbg kad plaćam onda sam i dalje izbjeglica  :stripii:  :stripii:

maverick

Radi mali kao veliki  :clap2:

silure

Heh,evo ideja novih za moj alu bel  :takoje: