ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ALU-bel

Citat: SMT  u Lipanj 30, 2020, 16:49:28
Alu Bel,

Koje su dimenzije čamca sa slike? Težina-okvirna?
To je model ELEGANS ... pise sve na pocetku posta.
Sto se tice jackplate , ovo se uklapa zato sto ide Honda 50 ks , tako da nema potrebe za crnom bojom

ALU-bel

Citat: SMT  u Lipanj 30, 2020, 15:08:21
Crna boja i neka vodoneprpusna nalepnica ALU BEL, odlična reklama...

Kad se zakotrlja priča, lagano cena gore, od nečega se živeti mora :stripii:
Ne naljepnica...ofarbano
how to make a picture png

SMT

To je kombinacija boja Kawasaki, prava :icon_thumright:... Bas čučnulo... “Otvorilo” čamac i dalo sportsku crtu- umerenu... Bas ga zagledam, lepo :hi: ko god birao, dobro je odabrao...

kawasaki

Eto mi motora i camca  :notworthy:
Brzi od Bolena.

SMT

Ovaj sa slike ti je 250cc... To ti je bilo kad si bio u srednjoj školi...

ALU-bel

Ilo bi dobro crno-naranđasto... isto boja kavasakija

SMT

A to su već boje od ozbiljnije kuće od kawasakija... Napravi jedan takav u toj boji, pa ćemo pregovarati...

ALU-bel

Ispunjavam sve zelje kupca... ti zamislis mi napravimo... sve za određen broj zetona... :stripii: :stripii:

maverick

Ja samo zelim da se drzite redoslijeda...znaci bez padobranaca molim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tica

Citat: SMT  u Lipanj 30, 2020, 20:10:20
To je kombinacija boja Kawasaki, prava :icon_thumright:... Bas čučnulo... “Otvorilo” čamac i dalo sportsku crtu- umerenu... Bas ga zagledam, lepo :hi: ko god birao, dobro je odabrao...

Igrom slucaja si pogodio....vlasnik camca je vozio (prodao ga je) Kawasaki,u takvoj slicnoj boji!

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

im84

Čamac još bolje izgleda uživo. Već je pala i oklada za brzinu  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

kawasaki

Citat: SMT  u Lipanj 30, 2020, 20:38:40
Ovaj sa slike ti je 250cc... To ti je bilo kad si bio u srednjoj školi...
Hbt izgleda to mi i treba. I samo krugovi pod velikim odmorom ispred srednje skole  :rofl2:
Brzi od Bolena.

silure

Nisam vidio dal je napisano gdje koja je nadoplata za bojanje, primjer.. Istobojni, maskirni, ili ovakav stil

maverick

Alu Bel i Greysika se dosadjuju po Dravi...ustimavaju neki model...jebem ga ne mogu vise popratiti kako se koji zove...samo kontam da je neki od 5 metara...ugradili jack plate...novu elisu...brzina se vidi na snimci...brutalno za 30 ks...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"