ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

im84

Dotakli smo 56kmh sa 30ks na camcu od  250+kg  :hi: :eek:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

To je zato sto si ti tanan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Jos jedan gotov proizvod...red se polako krece...jos malo pa i ja dodjem do pocetka procesa proizvodnje  :hello2:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Srpanj 20, 2020, 18:40:02
Jos jedan gotov proizvod...red se polako krece...jos malo pa i ja dodjem do pocetka procesa proizvodnje  :hello2:
Ma to nisu istine  :stripii: ziva provozana laz  :evil6:
Jedino sto mogu konkretno rec ostao sam paf  :eek: da Honda to moze , eto  :hi:

maverick

A sto da ne .. :stripii: Mislim da je Honda najskuplja u svojoj klasi...nije to bez veze  :clap2:

Rap

Citat: alex7777  u Srpanj 20, 2020, 20:39:31
Citat: maverick  u Srpanj 20, 2020, 18:40:02
Ma to nisu istine  :stripii: ziva provozana laz  :evil6:
Jedino sto mogu konkretno rec ostao sam paf  :eek: da Honda to moze , eto  :hi:
Nije Honda upitna,korito diktira,zar ne?

ZeroCool

pa i nije neka brzina za 50ks  :hello2:

maverick

Dobro korito...dobra elisa...kontam da motor ima najmanju ulogu, danas su ovi noviji vecinom slicnih snaga i prijenosnih omjera....ali to je moje vidjenje...Hebace ga garda ako napravi moj i bude najsporiji  :stripii: :stripii: :stripii:

alex7777

Ja se malo salio na post sto je vidljivo  :mt1032: a neznam sta pajta zerocol kaze samo?? ima tu mozda lufta za brze ,manje snage, ili sporije vise snage inace kontam to je UF dobro samo me smeta sto je Honda uz duzno postovanje SMT-u nisam je bas ljubitelj al nismo tu da d...amo oko odabira motora nego upravo vo sto je prikazano  :ok:

ZeroCool

nista lose i zlonamerno da neko ne shvati pogresno... samo sam se malo nasalio i smatram da bi sa 50ks trebamo ici nesto brze

alex7777

Citat: ZeroCool  u Srpanj 20, 2020, 20:55:57
pa i nije neka brzina za 50ks  :hello2:
napravit cu ja camac sa 50hp ce ic da ti mozak stane vjeruj mi ako hoces krajnju brzinu  :hi:

SMT

Citat: ZeroCool  u Srpanj 20, 2020, 21:13:17
nista lose i zlonamerno da neko ne shvati pogresno... samo sam se malo nasalio i smatram da bi sa 50ks trebamo ici nesto brze

Hmmmm.... :icon_scratch:

Neće biti puno 50-tki brze od 64 na Dunavu... Ako i bude, to je nijansa...

alex7777

Po mom sudu brzina camaca na Dunavu je od 35kmh do plafon 70kmh mozda i previse znaci neka ideala do 50kmh i to je to sve ostalo je nedaj boze da zatreba  :takoje:

ALU-bel

Citat: ZeroCool  u Srpanj 20, 2020, 21:13:17
Samo uzmi u obzir da sam camac ima minimum 260 kg i izglisira doslovce u par sekundi

mossi

Moj čamac ide 62 bez puno filozofiranja, da stavim elisu 10 1/8x 14 išao bi 70km/h.

Ali sam namerno odabrao teretniju..
Nije sve u max brzini..
Malo veći obim i malo manji pitch daju malo manju brzinu i dosta više snage.

Bravo za još jedan lep i dobar čamac.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk