ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Scarra

A što ću, tek sam krenio u te vode sa čamcem.. A čekanje ubija, svakako jedva čekam vidjeti tvoj projekt u izgradnji, ono je nešto spešl 😁

maverick

Uređivao sam mnoge tuđe i svoje čamace, sastavljao od gotovih komponenti ali nikad nisam radio od početka...tako da ce i meni biti zanimljivo....Što se tiče čamca...svaki je poseban...Svaki koji sam imao je bio dio nekog dijela zivota...pecanja...A bit ce...ono..tipa kao i kod vecine s pokojom sitnicom vise ili manje...Sad vec pomalo upadam u krizu od nepecanja...ne bunarenja po vodi...ali nadam se da nece jos dugo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Srpanj 28, 2020, 22:05:29
Uređivao sam mnoge tuđe i svoje čamace, sastavljao od gotovih komponenti ali nikad nisam radio od početka...tako da ce i meni biti zanimljivo....Što se tiče čamca...svaki je poseban...Svaki koji sam imao je bio dio nekog dijela zivota...pecanja...A bit ce...ono..tipa kao i kod vecine s pokojom sitnicom vise ili manje...Sad vec pomalo upadam u krizu od nepecanja...ne bunarenja po vodi...ali nadam se da nece jos dugo...
Moras bit dobar samnom   :stripii: :stripii: :uf:

maverick

Jbg...mislio sam da smo dobri  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Srpanj 28, 2020, 22:09:07
Jbg...mislio sam da smo dobri  :stripii:
Ma jesmo samo te cimam  :rofl2:

silure

Citat: Fllly  u Srpanj 28, 2020, 20:59:44
Marac ti ćeš kratko čekati, zamisli kako je tek meni ja sam treći na redu poslje vas dvojice 😁😂😁
tko ceka taj doceka...samo da od  :red_indian: bude gotov hehehe.. Poslje cemo lako

ALU-bel

Malo ste mi zakomplicirali stvar ...   :icon_scratch:svima se nesto zuri... ali ja moram i na godisnji a to sam totalno smaknio sa uma...  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

silure

Godisnji tamo krajem 9-og mj je isto super, i cuo sam da ce biti super vrijeme  :stripii: :rofl2:

maverick

Citat: ALU-bel  u Srpanj 28, 2020, 23:14:57
Malo ste mi zakomplicirali stvar ...   :icon_scratch:svima se nesto zuri... ali ja moram i na godisnji a to sam totalno smaknio sa uma...  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

Vec si dva puta bio....skoncentriraj se  :takoje: :laughing7:

Scarra

Krajem 10og kažu bit će lijepo vrijeme, tako da se ne brini, možeš još 2 komada poslije naša 3 napraviti 😁😁😁

ALU-bel

Mislim da ce biti najbolje u prvom... sigurno neće biti hladno... a i smuđevi kao noga će grist. :stripii: :stripii:

maverick

Ajmo se sad svi lijepo skoncentrirati  :stripii: 

pajdo77

Uzmeš si plaćeni godišnji tj. naplatiš od onih kojima praviš čamac što nisi išao. Ups, tu ima mušterija na forumu  :stripii:

turbler

Evo i mojeg alu bel plovila, manji model classic.
Kod mene na Dravi (200km) nema vezova, u ribolov idem samo vikendom, pa čamac svaki puta vozim na prikolici, osim toga dosta često idem i na ribolove po jezerima, i po HR i Mađarskoj, koristiti ču ga i s pramčanim el motorom na pedalu.
Zasad je pogon 15ks 2T Yamaha, u planu je kupnja nove Honde BF20

Rap