ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DJ17

na konto cega ti mislis da bi trebao ic bar 38?

silure

Ja i pajto idemo cesto s njegovim 5m 115 u dnu merc 15 idemo oko 40 u fullu.. Ovaj drugi pajto na mom vezu isto 5m 110u dnu sa parsunom 15 36kmh,moj camac 505 115 u dnu sa parsunom 15 2 covjeka 36 kmh..drveni od ribara s 15ks 35kmh,limeni kraj mene yamaha 15 camac 5m 100 u dnu 36kmh plasticni onaj sto se u bilju radi skoro 5m sa 15ks 37-38ide..i sad kad to sve gledam ja bas ne vidim nikakav razlog zasto tvoj ne bi isao sa 15 barem 36..dobro znam ih 2 koji ne idu preko 32 ali siguran sam da je u elisi problem.. Inace to je ljepa brzin sto imas,ali nije max.. Siguran sam... Jos jednom cestitke

silure

Za drveni nisam siguran,tako mi je receno ali sad je gore 20 i ide iznenađujuce za drvo

im84

Alu Bel klasik sa 15ks 2tk ide 44kmh sa jednom osobom.  :ok:
#foxrage
#fox_rage_fishing

silure

Ja samo nisam htio pretjerivati s nekim ciframa :occasion14: ...

maverick

Citat: Greys  u Kolovoz 02, 2020, 11:49:35
Alu Bel klasik sa 15ks 2tk ide 44kmh sa jednom osobom.  :ok:

Ako si ti ta osoba onda se ne racuna  :stripii:
Marko je bar 20 kg veci od tebe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Taj camac kada je zavrsen ja ga odvezao na Dravu i sa 15 ks dvotaktnim vozio 44.

silure

Da,tako bi trebalo biti.. Zato se cudim

Rap

Jebla vas brzina pustite covjeka da gusta sa familijom

SMT

ALU-bel

Citat: Rap  u Kolovoz 03, 2020, 08:31:14
Jebla vas brzina pustite covjeka da gusta sa familijom
Meni nije bitno dali ide nekom xy krajnjom brzinom... ali ako je krajnja brzo
brzina visoka znaci da je camac plovan i brzina u ekonomiku je veca... to mi je cilj u izradi camaca... npr. ja sa 60 ks i 4000 obrtaja idem oko 45 km/h.

turbler

Trim je OK podešen, pa je valjda problem u propeleru, s ovim sam kupio motor pred par godina, i s dosta manjim, i lakšim čamcom je išlo dobro.
Koji propeler bi bio optimalan, i gdi ga u HR kupiti (webshop najbolje)
Ako se ne vidi na slici prop je: 9-1/4×10-1/2

alex7777

Citat: turbler  u Kolovoz 03, 2020, 19:13:04
Trim je OK podešen, pa je valjda problem u propeleru, s ovim sam kupio motor pred par godina, i s dosta manjim, i lakšim čamcom je išlo dobro.
Koji propeler bi bio optimalan, i gdi ga u HR kupiti (webshop najbolje)
Ako se ne vidi na slici prop je: 9-1/4×10-1/2

Kolko imas snage stom elisom to je prvo ako imas dobrano onda veci P npr. 12p
:hi:

maverick

Ako mislis u neko dogledno vrijeme mjenjati motor onda ni nemoj ulagati u elisu jer ono...bez vezna investicija...a najbolje vidi koja je veličina na onom Šimicevom Mercu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Citat: maverick  u Kolovoz 03, 2020, 20:15:56
Ako mislis u neko dogledno vrijeme mjenjati motor onda ni nemoj ulagati u elisu jer ono...bez vezna investicija...a najbolje vidi koja je veličina na onom Šimicevom Mercu
Sutra pogledam elisu pa javim