ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ako je noviji motor ima zvucnu signalizaciju kad predjes zadane okretaje...inace nece mu biti nista osim sto nije preporucljivo voziti tako
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Uostalom nisu to vise stare tipe motora sa pbicnom karbovima da mogu obrtaji u nedogled, imas el.blokadu na cca 6200-6500..danas idem bas testirati ako stignem na svom na koliko mu je blokada da si prilagodim elisu kako ne bih bio pre blizu treba se drzati max obrtaja iz manuala, meni je to na 5500

maverick

A na Toši je blokada 6250...ali kd dodjes do nje samo pišti..( Tonyc to nije bilo često  :stripii:) Znam da Suzuki nema blokadu..oni se vrte normalno , bar onaj od Tigrana...A tvoj ce se vrtiti koliko mu odvrnes ručku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

na mojoj yamahi kad dodje u blokadu  kaze an an an an  :stripii: :uf:  gasi ga krajnjim obratajima neda dalje zatrzava najjednostavnije  :stripii:

maverick

silure

Citat: alex7777  u Rujan 17, 2020, 08:09:26
na mojoj yamahi kad dodje u blokadu  kaze an an an an  :stripii: :uf:  gasi ga krajnjim obratajima neda dalje zatrzava najjednostavnije  :stripii:
da to je uobicajna blokada kod vecine

Rap

Citat: maverick  u Rujan 17, 2020, 06:28:19
A na Toši je blokada 6250...ali kd dodjes do nje samo pišti..( Tonyc to nije bilo često  :stripii:) Znam da Suzuki nema blokadu..oni se vrte normalno , bar onaj od Tigrana...A tvoj ce se vrtiti koliko mu odvrnes ručku  :stripii:
Jesi uspio doći do 6250 sa Tosom na Sharku u vodi ili van vode?

maverick

Da, dogodilo se par puta kad idem preko valova i elisa ostane bez vode...zapišti i to je to....inače se elisa vrtila vrlo blizu tog praga....Kad sam stavio jack plate to se vise nije dogadjalo jer sam dosao do zdravije vode i nisam ni mogao tj Tonyc ne ide sad preko 6000 okretaja

silure

Sta si ti dobio s tim jp?nekako sve razmisljam u skoroj buducnosti i ja stavit moozda

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 17, 2020, 12:12:27
Sta si ti dobio s tim jp?nekako sve razmisljam u skoroj buducnosti i ja stavit moozda

i mene silno zanima sta cu dobit sa jp sutra ce bit gotov poceo sam da pravim pa cemo vidit rezultate

silure

Morat ces izdvojit vremena za testiranje u raznim visinama motora, koliko ces udaljiti motor od krme sa jp?

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 17, 2020, 19:43:50
Morat ces izdvojit vremena za testiranje u raznim visinama motora, koliko ces udaljiti motor od krme sa jp?

mislim da je 15ak cm udaljen nisam siguran sad ovako napamet

silure

Da to je neki standard

Scarra

Evo malo sa vode AluBel je vrh    :notworthy: :headbang:

ZeroCool

Citat: Scarra  u Listopad 25, 2020, 11:50:15

Evo malo sa vode AluBel je vrh    :notworthy: :headbang:

Camac ide super samo mi se nekako cini da si ovaj brod "jedva" obisao  :stripii: :uf: