ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ALU-bel

Citat: pajdo77  u Srpanj 28, 2021, 21:17:11
Ma riječ je gospodnja,treba imati u ponudi kao poduzetnik ali mislim da se toga naprodavati nećeš. Daj bože da griješim.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk
Grijesis... velika ne EU.

ALU-bel

Mislio sam velika je evropska unija

Mornar Popaj

Ako imaš cilj, nemoj odustajat od njega.
I meni su se ljudi smijali kad sam im 2012. pričao kako ću, čim nagodinu ( 2013. ) udjemo u EU, prodavat svoje proizvode po čitavoj europi.
I tako je i bilo, sad se ja smješkam

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Citat: ALU-bel  u Srpanj 28, 2021, 21:34:33
Mislio sam velika je evropska unija
Malo marketinga i samo nebo je granica.
Kvalitetan proizvod ce se prodavati bez problema. Samo naprijed :hi:

Citat: pajdo77  u Srpanj 28, 2021, 19:39:36
Lijepo to izgleda kao i svi prijašnji modeli ali ako tu treba 100+hp nećemo ih se baš u kvartu nagledati. Istina je da se kupuju sve jači motori ali onaj tko gore ima stotku ili više taj voza plastiku. Ameri su drugi par opanaka ali kod nas se sa sto i više kurči a ne ide u ribolov.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Nisu to camci za nas u kvartu i ne treba razmišljat previse o nama jer smo malo i ograniceno trziste (kvartovsko).
U OBŽ ima npr 10 ljudi koji ce kupit camce i sta onda? Kljuc u bravu?

Sasvim smisleno razvijanje i strategija
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ide ovo prema EU...standardima...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Ide li sta na krmene platforme da ne budu kliske?

ALU-bel

Citat: Rap  u Kolovoz 26, 2021, 12:15:10
Ide li sta na krmene platforme da ne budu kliske?
Ide neka protuklizna boja

Gremlin

A zašto ne rebrasti alu-lim za gazne površine ?
Kod nas svi rade čamce od rebrastog i nema klizanja, ali se lakše prlja i teže pere.

:occasion14:

maverick

Ja sam radio komore i pod od rebrastog...upravo to ...lakse se prlja ali meni je ok...ofarban je pa se lako i pere. Ovo s bojom i protuklizom je odlično ako je boja kvalitetna.....tipa neki poliuretan ...jer tad je dugotrajno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Milije mi je pranje četkom i trljanje, nego šmirglanje i farbanje kad se farba ofuca, pre ili kasnije...

Još gore su antiklizne folije, kad se razlepe, pa krenu da se vijore sa čamca ko zastavice...

maverick

Ma nece..te boje su kvalitete gelcoata na plastičnom čamcu ili bolje ali su poprilično skupe pa ih rijetko tko koristi

Gremlin

Koje su to boje tačno ?
Nije obična poliuretanska dvokomponentna za čamce ?
Ispod svakako treba prajmer za aluminijum u 2 sloja.

ALU-bel

Jbg stvar želja i ukusa. Do sada sam si radio sa rebrastim i više nikada, na dno tepison i to je to. Sa palube ako padneš digneš se i nastaviš dalje.  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Citat: maverick  u Kolovoz 26, 2021, 22:48:44
Ma nece..te boje su kvalitete gelcoata na plastičnom čamcu ili bolje ali su poprilično skupe pa ih rijetko tko koristi

Kad kažemo "obična" poliuretanska boja...dvokomponentna, vecinom je to akril poliuretan...ako sam dobro shvatio da si iz Srb...tamo kvalitetnu poliuretansku boju prodaje Buša...

Citat: ALU-bel  u Kolovoz 27, 2021, 05:41:27
Jbg stvar želja i ukusa. Do sada sam si radio sa rebrastim i više nikada, na dno tepison i to je to. Sa palube ako padneš digneš se i nastaviš dalje.  :stripii: :stripii: :stripii:

Ako padneš samo smanjiš pelinkovac i teraš dalje  :stripii:

Gremlin

Koji si ti kralj... :stripii: :stripii: :stripii:
Ako padneš sa palube čamca sa 55 godina, ako baš nekako i ustaneš (izađeš iz vode  :dontknow:) ne gine ti neki prelom, plus kontuzija što je jednako mesec plus oporavka, plus troškovi - zato rebrasti lim rules, lakše mi je da ribam.
Ne pitaj kako znam.

Citat: maverick  u Kolovoz 27, 2021, 05:58:57
Citat: maverick  u Kolovoz 26, 2021, 22:48:44

Kad kažemo "obična" poliuretanska boja...dvokomponentna, vecinom je to akril poliuretan...ako sam dobro shvatio da si iz Srb...tamo kvalitetnu poliuretansku boju prodaje Buša...

Ako padneš samo smanjiš pelinkovac i teraš dalje  :stripii:

Nije Buša, nego Busa...Tehnonautika u Zemunu...ali mnooooooogo dobro zvuči, dupe ću da mu pomerim... :stripii:

Ako padneš, i još preživiš pad, pređeš na rakiju, jel pelinkovac je za devojčice.

:stripii: