ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Pusti mene, poseban sam pacjent. Prvo dogovaram izmjene i nakon toga svega cu pravit novi.
Imam takav neki osjecaj :stripii:

Sva sreca da zidam kucu pa mi to trenutno uzima financijski fokus
Audentes fortuna iuvat

alexdja

Citat: maverick  u Siječanj 26, 2022, 17:55:31
Bili jučer u obilasku farme čamaca....Novi model je pri kraju...od slika cu staviti samo jednu iz projekta..

Ovo već deluje jako ozbiljno...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Gremlin

Lep čamac, nema šta...
Futuristički iskorak iz nama poznatih konstrukcija...

:notworthy:

miha

Citat: alexdja  u Siječanj 27, 2022, 03:45:21
Citat: maverick  u Siječanj 26, 2022, 17:55:31
Bili jučer u obilasku farme čamaca....Novi model je pri kraju...od slika cu staviti samo jednu iz projekta..

Ovo već deluje jako ozbiljno...
.... čamac super  :hi:... konzola mi je  :red-card:... čini mi se da je crtač bio više fokusiran i inspiriran sa ekranom sonara ....

šajzika

Meni nije lose jer izlazi iz neke monotonije viđenog.
Takav detalj sigurno mozes po želji narucioca.
Dobro si primjetio sonar,  cak i side scan. Meni je ovakav način predstavljanja plovila jako profesionalan jer u tom 3d modelu kupac lakse vizualizira ono sto ce se raditi i naravno kako ce krajnji proizvod izgledat.

Proslo je vrijeme da te neko šeta po marini i pokazuje prstom u tuđe camce ili da se alu camci rade po nekoj špranci.

Zasto ne bi bio unikatan po zelji kupca i da se to vidi.
Audentes fortuna iuvat

miha

nisam baš siguran ...još uvijek se to voli vidit uživo ....takav smo narod .... :hi: .... i auto kad kupuješ ideš u salon ...pa čak i dobiješ testno vozilo .... mislim da je sa plovilima ovdje kod nas još uvijek ta vizualna i usmena predaja na prvom mjestu .... mislim da ona prezentacija u zimskoj luci koju je Brstilo organizirao bila pun pogodak .... :hi:

Rap

Ništa tu nije "futuristički"  :bye:
Ideja,napredak i iskorak naprijed  koju ovaj majstor i radionica predstavljaju je primjer koji treba hvaliti,podržavati i željeti im sve bolji uspijeh koji ce uroditi plodom.Bravo!  :hi: :hi: :hi:

mlb

Čamac brutalno izgleda tu nema dileme ali konzola sa jedne strane se nije proslavila ni na tabanašima a kamoli na V koritu!! Bitna je stvar da sada imamo u blizini proizvodnju koja može ići van nekih starih okvira za one koji to žele , još samo da se to tržište materijala malo stabilizira i unormali sa cijenama !! :icon_thumright:

ALU-bel

Citat: miha  u Siječanj 27, 2022, 08:53:07
nisam baš siguran ...još uvijek se to voli vidit uživo ....takav smo narod .... :hi: .... i auto kad kupuješ ideš u salon ...pa čak i dobiješ testno vozilo .... mislim da je sa plovilima ovdje kod nas još uvijek ta vizualna i usmena predaja na prvom mjestu .... mislim da ona prezentacija u zimskoj luci koju je Brstilo organizirao bila pun pogodak .... :hi:
Miha Iz ponašanja  :red-card:... Čamce koje ja radim možeš pogledat uživo... što se tiće ovog čamca, njegove vanjske dimenzije moraju biti kakve jesu i dio unutrašnjosti... konzole po želji kupca... što znači: jedna bočna, jedna središnja, dvije, štagod ti srce zaželi, oblik kav ti želiš... kod konzola sve opcije dolaze u obzir.

Rap

Ako je raspored tereta (rezervoar,akumulatori,...) pravilno rasporedjen onda je svejedno da li je konzola jednoj strani ili u sredini ma kakvo korito bilo.
Citat: mlb  u Siječanj 27, 2022, 10:16:49
Čamac brutalno izgleda tu nema dileme ali konzola sa jedne strane se nije proslavila ni na tabanašima a kamoli na V koritu!! Bitna je stvar da sada imamo u blizini proizvodnju koja može ići van nekih starih okvira za one koji to žele , još samo da se to tržište materijala malo stabilizira i unormali sa cijenama !! :icon_thumright:
Koji je problem?Sta se to toliko loše pokazalo?

mlb

miha

:uf: može karton ,  od tebe uvijek  :hi: .... čamac mi se sviđa to sam več rekao ...al kad sam vidio tu virtualnu  ideju za konzolu hebiga vidim samo sonar ....znam da crtač može puno bolje ( hebiba Timeout zatvoren nema se di izvršit korekcije  :stripii: ):hi: ... a ovo što sam napisao za prezentaciju koju je Brstilo organizirao mislim da je bila pun pogodak ... sve se moglo vidjeti i probati na jednom mjestu ... zašto ne ponoviti ako se može nešto tako organizirati ..mislim da se sad još više ima za vidjeti ... ( ALU - BEL ....Borna ....Allesta ....ALU - VU itd ) . ima toga novog  u županiji .

šajzika

Po meni si pomjesao proizvođača i preprodavace.
Ne sjecam se iskreno sta je brstilo napravio, ali u kojoj mjeri da dodje jedan Alu Bel koji radi camce po zelji.

Ovaj doveze Tajmena i Tarpona (karikiram) i to je to. Os plavi ili zeleni. On je dovezao cjelu flotu.

Ovdje o svemu mozes popricat i dizajnirat po zelji.
Ovaj oce bocnu komoru ovaj nece. Ja zelim produzit prednju komoru jer mi se ne svidja standard traker komora, koji sam ja qrac da kazem da traker ne valja al ja ocu tako i tako i covjek ce to napraviti.

Uhvatio si se  konzole a lijepo znas da moze konzola kakva oces i gdje hoces. Os sjedit na pramcu i kormilarit, nema problema.

Skini neku lijepu konzolu s neta, koja ti se svidja i ubacit ce ti u 3d model.

Ps. U kvalitetu narucenog si se sam uvjerio. Znaci mozes voziti super dobro testno plovilo a dobiti svasta.
Audentes fortuna iuvat

miha

nisam je ništa pobrko ...nije Brstilo tada imao čamce na lageru samo motori su bili u pitanju ....bili su tamo svi ti proizvođaći koji su sada otišli puno dalje sa svojim proizvodima ( mislim na domaće proizođaće ) .

šajzika

Ma ok, bili proizvodjaci. Kazem , ne sjećam se. Cokika ne radi, Alu Vu valjd samo za izvoz,  panval ne znam kak stoji. Tko da dodje?
Opet po meni, neusporedivo jer svako ima svoje zelje. Bitno da je var dobar, dobra boja, ne pobjegne plovilo pri izradi.
Ovo jedno je, oces plovilo 1 2 3  i toliko kosta a ovo drugo , sta zelite mi cemo napravit.

Covjek ak je nezadovoljan i nesretan  u camcu, onda je to tek problem

Ps. Jedino ako bi se vozao u novom tandemu, onaj momak nudi probne voznje  :stripii:
Audentes fortuna iuvat