ALU-BEL

Autor maverick, Travanj 09, 2020, 19:58:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ALU-bel

Citat: miha  u Siječanj 27, 2022, 10:50:49
:uf: može karton ,  od tebe uvijek  :hi: .... čamac mi se sviđa to sam več rekao ...al kad sam vidio tu virtualnu  ideju za konzolu hebiga vidim samo sonar ....znam da crtač može puno bolje  :hi: ... a ovo što sam napisao za prezentaciju koju je Brstilo organizirao mislim da je bila pun pogodak ... sve se moglo vidjeti i probati na jednom mjestu ... zašto ne ponoviti ako se može nešto tako organizirati ..mislim da se sad još više ima za vidjeti ... ( ALU - BEL ....Borna ....Allesta ....ALU - VU itd ) . ima toga novog  u županiji .
Razmišljam o tim prezentacijama , ali uvjek je nešto preće od toga... organizirati će se nešto kada bude vrijeme prikladno za to...a jbg konzola kao i sve drugo... neko bi jedunu, neko dvije, nekom super izgleda, nekom nije ni za k...tako da o tome nevrijedi raspravljat...

miha

kako bi rekao moj komšija poštar Miki ... " lako Greysiki napravit čamac kad on zna šta mu sve treba i di će to sve  stajat u čamcu " .... :stripii: :clap2:

Rap

Citat: mlb  u Siječanj 27, 2022, 10:47:59
Sjediš nakoso
Nije tu kriva konzola,onda bi svaki bassboat bio na krivo

dravski pecaros

Postali ste gori od onih "inženjera " sa vukova ..   :stripii:

miha

zima je ...  corona na vrhuncu .... a može se nešto i naučit iz svega ovog . :hi:

Rap

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 27, 2022, 13:11:18
Postali ste gori od onih "inženjera " sa vukova ..   :stripii:
S kojim postom?

dravski pecaros

Haha kako ste se upecali,ja mal na zajebancije a vi odmah ozbiljni  :rofl2: :rofl2:

šajzika

Samo ti zezaj. Ici ces ti na ispomoć varit aluminij malo.
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Svako ima neke svoje želje, potrebe, ideje...zato je alu čamac mama u odnosu na plastične gde je sve fiksno "zakucano".

Sto ljudi, sto ćudi...sto žena, 200 sisa...

:occasion14:

maverick

Citat: mlb  u Siječanj 27, 2022, 10:47:59
Sjediš nakoso

Moja konzola je bočno bas iz razloga da mi  ostane puno prostora u čamcu...stavim saranski krevet sa šatorom pored bez problema. Ne sjedim nakoso...malo sam rasporedio teret a malo se pomaknem na stolici...tj na onoj klupici ili spremniku , kako god ga nazvao...Uglavnom centralna je puno puno pjepša ali ubije čamac od pet metara za pecanje...

A sonar ...dosadi ga i kopčati svaki put...tako da je ideja da bude na pultu...a za one koji ostavljaju čamac na vodi ici ce dodati poklopac s bravicom...

Ako se moze kod mnogih plastičnih birati po neki detalj unutrasnjosti sto ne bi moglo i aluminiju...Zima je duga izginicemo svi zbog par kilograma pleha  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 27, 2022, 13:28:20
Haha kako ste se upecali,ja mal na zajebancije a vi odmah ozbiljni  :rofl2: :rofl2:
Pa naravno da se zezamo,kakva ozbiljnost!

im84

Imao bočnu konzolu, sada imam središnju konzolu. Što se tiče same vožnje, nekakve preglednosti, dajem malu prednost središnjoj konzoli. Moja, sada prošla, bočna konzola, i raspored po komora su mi davali da čamac nebude nakošen u jednu ili drugu stranu (samo dobar raspored ti to omogućava). S druge strane, pecaroške, po meni osobno, bočna komora daje više prostora za ribolov, prihvat ribe, spavanje,ili slično.
Sad sam se već privikao na središnju, ali prvih par izlazaka, i prikup ribe u meredov su mi davali probleme u glavi.
#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

Konacno uz sve probleme polako privodimo kraju

mossi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Rap