Molim pomoć

Autor Ðuro Te, Kolovoz 14, 2020, 21:23:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Moji su ovakovi kao sto je Blade stavio sliku...pravio Alu BEL  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Mislim da ja neću moći kačiti tako za komoru ali vidjeti će majstor pa reći da ili ne, ako bude moglo to bi bilo ok, ako ne onda ovako nešto kao što je Marina stavio slike ili onaj princip što si mi pričao, ma ne sumnjam majstor sad ima dosta slika, smisliti će nešto, svima hvala na slikama i savjetima

flutikazon

Burazer na big footu ima sa obe strane konzola, sa po dva nosaca, nije mu tako preko celog camca. Kaze prakticnije mu je kad menja poziciju, ne mora skidati da bi mogao prici do motora da vozi. Ako nadjem sliku okacicu

retfala

Kugla

Ovi od Tunje su super samo kod mene ne može tako, jer tu na komori sjedim kad vozim, ovo što Flutikazon kaže to sam i ja razmišljao jer onda imam pristup motoru, puno kombinacija izabrati ćemo najeftiniju  :uf:  :stripii:

retfala

Mogu se skinut za minut. Ostane samo pločica na komori

Resavac

Ja imam pozadi sedište sa naslonom celom širinom. Na naslonu pozadi imam kutiju 4cm x 4cm x cela širina naslona, koju mogu da skinem, ali nema potrebe, i na nju pričvrstim nosače za štepove, kad naslon oborim napred na sedište. Sa strane samo učvrstim naslon da se ne pomera. Pored vozačkog sedišta stavim dve plastične kutije, koje koristim inače za odlaganje stvari. U planu su dva tapacira sa drikerima, koje ću kačiti na kutije. Dugujem da okačim slike, ako ne pre od 16.6. brkati izlazi iz zabrane, a ja krećem na godišnji :laughing7:

Kugla

Citat: retfala  u Lipanj 08, 2023, 10:21:39 Mogu se skinut za minut. Ostane samo pločica na komori

Ovo već mijenja na svari kad se mogu skidati, jao sad je moj majstor u problemu, pun slika sam mu sad poslao (hvala svima na pomoći i fotkama) sad majstor kaže pa možemo stvarno svašta, samo da dođemo do one teme oko cijene  :uf:

pajdo77

Reci mu da lova nije problem-love nema i nek se vata posla.😂. Reci mu ako neće naći ćeš ti bar još dvojicu koja će to odradit za pivo al pošto ti je on drag platit ćeš mu dva.

Vuck0

Pozdrav ljudi,nabavio sam camac limeni od 4m i trebao bi mi neki motor za njega... voda je topoljski dunavac novi zakon kaze -vanbrodski motor maksimalne snage do 4KS. Sta bi mi preporucili 4/5ks  Yamaha,Suzuki,Honda? Moze i novo ali da ima servis u Osijeku da se jos i sa tim nemucim...  imam samo ovu sliku camca ovaj lijevi

maverick

Imas servis za sve...koje si nabrojao...Mada ne postoji nista skuplje od tih malih motora...desetak i vise ex kuna za ništa ...polovno drzi cijenu kao da je novo...Ako ces koristiti stalno onda je isplativa investicija...ako je to samo za ponekad onda neku Lamu 4 ks i to je to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

flutikazon

Citat: flutikazon  u Lipanj 07, 2023, 22:21:49 Burazer na big footu ima sa obe strane konzola, sa po dva nosaca, nije mu tako preko celog camca. Kaze prakticnije mu je kad menja poziciju, ne mora skidati da bi mogao prici do motora da vozi. Ako nadjem sliku okacicu
Izvinjavam se sto kasnim ovoliko. Nemam nigde sliku s burazerovog camca, ali evo od drugara. Cisto da se vidi kako je zamisljeno

Kugla

Ovo mi je baš ok, kad se vratim s godišnjeg majstor će dobiti zadatak ovako nešto napraviti  :ok:

Blade78

Mogu preko klupe i ispred klupe, meni sasvim ok  :takoje: