Molim pomoć

Autor Ðuro Te, Kolovoz 14, 2020, 21:23:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Blade78

E sad ak netko zna koja je velicina kljuca za skidanje svjecica na yamahi 20ks 2018g? Dva neka kljuca imam i na njima nikakva oznaka. Preveliki su. A valjalo bi ga imat medju alatom u čamcu.  :toothy12:

mlb

Ako se dobro sjećam mislim da je bio 16

šajzika

Citat: Blade78  u Kolovoz 08, 2023, 19:59:32 E sad ak netko zna koja je velicina kljuca za skidanje svjecica na yamahi 20ks 2018g? Dva neka kljuca imam i na njima nikakva oznaka. Preveliki su. A valjalo bi ga imat medju alatom u čamcu.  :toothy12:
Ne slusaj pajdu, to ti ne treba. Nije to đonson
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Za Johnson ne treba kljuć za svječice,za njih kao i za motor imam doživotnu garanciju. Ima na jubitubi Johnsona proizvedenih 70-ih i još prže ko blesavi. Ulje,impeler,poneki dihtung i to je to. Amer je to pravljen za vojsku a ne za babu da dođe do kokošinjca kad je poplava. Uz minimum održavanja nepoderiv motor.

madmax

Zna neko di ima kod nas uzet naljepnice za auto(šaran)?

pajdo77

Možda da tu kod Dome probaš pitati. Oni štancaju naljepnice za registaciju čamaca i tko zna šta još. Možda rade i sliku po narudžbi određenih dimenzija.

ps

Na auto piji, dečko napravi šta god poželiš.

madmax

Citat: ps  u Rujan 03, 2023, 19:06:09 Na auto piji, dečko napravi šta god poželiš.

Gdje se taj tocno nalazi na autopiji?

A gdje je to Doma ili je to osoba?

DIDAPATAK

..tražim meštra za šalovanje,betoniranje stepenica..
..znate da sam obična med sestra,plavuša,u pemziji i još me švaba napo..
..trebao bih promijeniti ulaz u stan/širi/a hebe me tehnički odgoj pa bih molio informaciju(broj meštra) ili bolje dolazak na pivo i konkretan savjet..
.. :baba:

Blade78

Citat: madmax  u Rujan 03, 2023, 19:44:09
Citat: ps  u Rujan 03, 2023, 19:06:09 Na auto piji, dečko napravi šta god poželiš.

Gdje se taj tocno nalazi na autopiji?

A gdje je to Doma ili je to osoba?

ps

091 739 0085 Vjeko.Tiska šta poželiš.

šajzika

Gdje ima "jeftinijih" method feder hranilica i onaj kalup. Gdje god pogledam to kosta kao da je zlatno  :stripii:
Malo bi se oprobao u toj igri al ne bi htio dizat omanje gotovinske kredite za par pecanja  :ok:
Audentes fortuna iuvat

Dukson

Uvijek mozes napraviti kraci predvez i udicu s mamcem utisnuti u donji otvoreni dio normalne hranilice, stedi pare i zivce, nemoj dizat kredite jer nikad samopraznjenje na camcu  neces napravit :D 

Mornar Popaj

Pa jbt gdje je nestalo klasično dubinsko pecanje na hranilicu ?
Prije 25-30 godina kad smo tako pecali, nismo znali da će se to u nekom trenutku zvati feederisanje, tj. pecanje kedera.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Ma nije nestalo nista neg bi cisto htio probati.
Audentes fortuna iuvat