PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Polako to sve poprima neku formu..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Filip_ZG

Uh kakav stroj, kada bude gotov bas me zanima. Takav je u planu moj samo V dno ;)

Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk

Rap

Citat: mossi  u Kolovoz 25, 2020, 06:59:58
Elisa mislim da će biti 12 max.
Eto juče sam sa 13 izvrteo 5400.
Znači posle 45 50 dana uglavnom stajanja i 10 sati rada..

Tvoj čamac je jedan od ređih koji će biti veći i teži od mog. Što se tiče plovnosti, biće verovatno brz, ako dno ostane skroz ravno kao na prvim fotkama.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Pa tvoj je brz i to jako brz.Ne znam cemu fama samo oko brzine.Evo sada sam na godisnjem i vozim Verada 300 i ne mislim uopce o brzini,glisiram isto kao i nekada dok sam imao 25 pa 60 ks samo puuno vise trosim.Prvenstveno mislim na sigurnost i plovnost na valovima koji su nerijetko neugodni i veliki.

Kugla

Susjed samo da ti budeš zadovoljan to je najbitnije,  :ok:
A ako budeš neki dernek radio doniram nešto alkohola iz kumove ponude  :occasion14:

mossi

Rap nije ovde u mom slučaju reč o brzini, nego upravo ono o čemu ti govoriš: konfor i mogućnost da ga priuštim. Brzina je posledica usklađenosti parametara.

Brzina kao rezultat, unazad.. pada takođe kao posledica ... balansa, težine, algi, lošeg izbora elise..

Moj post je započeo upravo pričom o elisi i ljigi.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

ZeroCool

Citat: maverick  u Kolovoz 25, 2020, 10:19:16
Polako to sve poprima neku formu..

moj camac stane ladno u ovo korito  :ok:

maverick

Malo pomalo...komad tu...komad tamo

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

maverick

Neeee...to Šimic salje slike...ja sam kuci i navijam za njih  :stripii:

alex7777

Citat: maverick  u Kolovoz 25, 2020, 18:51:18

hbt mario izgubit ces se u tom camcu  :stripii: :stripii:

pajdo77

Hvala bogu na mobitelima i njihovim kamerama. da taj mora plaćati razvijanje filmova a sa obzirom da čamac slika svake minute u fazi izrade ne bi za žvaku imao  :stripii:

silure

Citat: maverick  u Kolovoz 25, 2020, 18:51:18

sreca da ti se camac poceo raditi, širi ga malo jos, pa daj još malo, za mjesec dana ova letva od 3m ne bi bila na stranicama nego u dnu u konacnici...   :stripii:

TonyC

ivan 84

Biće makina!!!  :headbang:
Kako to da nisi bigovao dno??
Lakša izrada ili?
I tata bi sine...

maverick

Oni rade tako...iz razloga...valjda im lakse...jednostavnije...nisam se petljao u takve detalje