PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Ova guma je jbna iduća investicija  :ok:
#foxrage
#fox_rage_fishing

alexdja

Citat: maverick  u Listopad 01, 2020, 20:02:47
Nekako se mrdamo s mrtve tocke..radovi....sve je do sad fizikalija...Čamac je i dalje tezak i tesko se nosim s njim...mislim da sam danas izgubio i zadnjeg prijatelja  :stripii: Guma je skoro postavljena i onako..mislim da je lijepo "čučnula" na čamac...

turn picture into url code

R2D2 i Darth Vader u istom brodu... :stripii:

Mnogo lepo izgledaju te boje, a i guma mu sela...  :thumbsup:

Koji antialgin ide?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Meni je guma odlična...nekom se svidja nekom ne...bar ovi mojih sto se zavlače po garaži su poprilično kritični...... :uf: Od samog početka radova...sto se mene tiče omašio sam jedino  s hidrauličnim volanom...to sam svakako trebao staviti i to mi je stavka za drugi dio radova na zimu...Lik koji je danas trebao izraditi naljepnicu...registraciju...i oznaku Alu Bel...ne znam...jednostavno se ne javlja....izgleda da me i on ispalio za sitnu lovu...Idem sutra kod drugog...pa bar nesto da zavrsim...Sad mi vec čamac oduzima previse vremena a ove hladne veceri...kao da čujem kako me zove smuđ s Drave  :stripii: Plan je da se za vikend provozam i odpecam...ali...kad ovisim u nekim segmentima o drugim majstorima...jbg..
I da...par kolega me je zamolio da ako je ikako moguce isprobam čamac s blokiranim motorom na 40 ks...Donio sam blokadu pa budem i to isprobao....jer neki bi htjeli kupiti čamac a vec imaju motor pa da ne kupuju drugi...a zanima ih kako ide . Uglavnom nadam se skorom porinucu i mislim da sad vec mozemo smisljati neki termin za neko veselje i neko nazdravljanje uz neko janje ili sta vec... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Antialgin...jbg...tu sam se puno dvoumio...želja je bila da svakako izbjegnem Alusafe koji mi se godinama provlači kroz ruke i nikako nisam zadovoljan s njim...Tako da je odluka pala na klasični hard racing...Koji izvorno nije za aluminij ali...dovoljno slojeva light prajmera je svakako dobro odvojilo aluminij od njega....Pošto čamac ide van na zimu i bit ce vani do proljeca....stavio sam samo jedan sloj pa cemo vidjeti kako ce to sve izgledati....Nisam uopce ni razmisljao o njemu pa sam tu malo improvizirao jer mi se bas ide na pecanje...ako gdje budem omašio u ovakvim izborima...popravljacu na zimu....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Diš ga vadit kad je najbolje  :stripii: :uf: :rofl2:

maverick

Ma mislio sam na ono kad krene lovostaj  :uf:

mossi

Nije mi jasno šta ti je problem što nemaš hidrauliku na volanu. Kod mene je klasik pužni prenos i volan se savršeno lako mota. Već 11 godina, sa 25 na 60hp.. sa 70 na 114kg.. bez sile, jednim prstom.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Ja volim kad ide glatko :stripii:  I hvala kolegi PS....urgirao je kod kuma za izradu naljepnice za registraciju...inace bih bio pljugica  :occasion14:

maverick

Jbg....jos stolica fali ali zaposjela je ona kerina...

SMT

Sve bolje... Top :clap2:

Tebi će biti dosadno kad to završiš... :stripii:

Scarra

maverick

U nedjelju ujutro spustam camac ako sve bude ok...pa onda neki drugi projekt  :stripii:

ps

Citat: maverick  u Listopad 02, 2020, 10:47:35
Ja volim kad ide glatko :stripii:  I hvala kolegi PS....urgirao je kod kuma za izradu naljepnice za registraciju...inace bih bio pljugica  :occasion14:
Ma rekao.sam da odradi to za naseg poglavicu, da ce dobiti smuda :stripii:

maverick

A gle..onaj me izvaljao...on ne moze...pa jbg....nemogu na vodu bez registracije...popizdio sam...došao kaze lik pričekaj deset minuta  :uf: Hvala jos jednom  :clap2:

maverick

Polica kasko osiguranja...tek u ponedjeljak..pa porinuce ide tek poslije toga..nabijem ih  :stripii: