PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Citat: maverick  u Rujan 23, 2020, 12:08:08
Jbg...zasluge su Šimiceve i cijele ekipe iz Alu Bela....ja u ovom slučaju samo drzim volan i dodajem gas  :stripii:
Hvala svima vama na dobrim komentarima :headbang:

Rap

Dovoljno je vidjeti proizvod!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:ok:  Ne bi čovjek vjerovao, dok ne vidi, koliko su sitnice bitne i krupne.  :icon_thumright:

maverick

To me smiruje i uveseljava...cijelo popodne se igram s tim...Ovaj deblji dio je nosač sonde....sutra cu valjda imati jasniju sliku na sta ce to ličiti  :stripii: i ide li na čamac ili u rubriku pokusaji i promasaji... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Promasaji i pokusaji ...drugi dan...igram se...i kad dodjem pred sam kraj projekta ide na policu promasaja.😂 Ovaj nosač mi se svidio ...

leet converter

mossi

Lep, zgodan, praktičan i odličan za Policu.
Verovatno ćeš imati problema sa vibracijama jer je to cev i poprilično je daleko od sonde.

Sve to isto ali kutija 3x2cm i da prolaz bude   10cm iznad videne linije ili odmah iznad dna, što bi bilo idealno.

Imam slično vešanje i vibrira pri 20+km/h

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Cijev drzi 65 km na sat...debele je stijenke i dobio sam je od Šimica...kocku sam radio sam....Sonda ce ici 5 mm ispod dna i stvar funkcionira...hebemu kera da li ti toliko sumnjas u ove moje brkove  :stripii:

mossi

Napravi i meni jedan! Ali ne taj korišteni..  :glasses9: :stripii:

maverick

Iskreno...dva dana sam se hebao s tim...da ne kazem da sam jednu ideju bacio u smece a jednu stavio u policu  :stripii: tako da...volje je ostalo malo...imam jos ugraditi pumpe za izbacivanje vode....gumu koja ce sluziti ko bokostitnik....i namazati antialgin...naljepnice...a ne mogu sam...kad je sve tesko i veliko...moram cekati ove svoje prijatelje koji nisu bas uvijek raspolozeni  :stripii: Tako da kad čamac udje u vodu idemo jedno poduze vrijeme na pecanje...tj ukratko ti objasnih da nista od nosaca  :stripii:

mossi

A pazi kad nisam to ni očekivao..

Pravim ja sebi nešto na tu foru samo što nije trenutno na redu.. slično kao to tvoje tj onako kako sam predlagao..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

silure

Kako fino si se to dosjetio  :takoje: mislim ono.. Nemoj mislit da te kopiram ali slucajno se dogodi da imam idwje poput tebe  :stripii:

maverick

Nesto sto napravim pa ispadne dobro...ako kome dobro dodje ideja odlično...ako tko misli da ne valja bar ce znati da ne ide u tom smjeru.....valjda zato  i sluze drustvene mreze

Rap

Nemoj ga mazat,smanjit ces brzinu a gustamo svi

maverick

Sad je vise ne bitno koliko ide...bitno je ono neki dan...sad moze i fasada dole... :stripii: