PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ogromno je... :stripii: ali mislim da ce imati funkciju za sta je namjenjeno...

upload images
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

maverick

Čamac je projekt koji nikad ne moze biti gotov. Uvijek nesto...Ova tenda je nalravljena samo da ponekad kad ide cijela ekipa odem i ja na prespavanje. Inace, camac ce biti otvoren...s biminijem...a ovo okolo cu koristiti povremeno..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Odlična, za pola godine dok ne zahladi. Koliko te je izašla?

maverick

Radio sam u tri etape. Sam bimini danas da ti napravi taj majstor u ovoj velicini kosta oko 700 eura. Platno za okolo je rijesio Nele a rad je Vlade iz Tenja...Ruke za ovo okolo..drikeri i zipovi su 4000 kuna.. Kolega je dobio ponudu za sve..na slican camac .  2000 eura

Ivan Borojević

Sad si miran bar 10 godina, samo moraš to redovito održavati.

maverick

Dva dana nemam vremena da napravim sliku po danu.. pitam se kakk cu naci vrijeme da koristim ovu tendu uopce  :stripii:

Kugla

maverick

Malo sljaka usporava pa polako pristizu i sitnice tako da je Project One usao u garage...nesto instalacije poput led rasvjete i punjaca za mob...ipak treba...stigao i taj nesretni Cyrix pa idu i aoba akumulatora unutra spojeni preko njega. Cekam sve ove moje bivse frendove cije camce smo rijesili da dodju u pomoc...ali tesko da tko od njih pozvoni na vrata  :stripii:

hranki

Sezona če  proći dok ti rjesiš  sve to.počet ce sezona kiša  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

A nece..vidis da ce opet neka suša...Nama ionako sezona počinje 1.6...pa taman stignem sve polagano

hranki

pajdo77

Meni još jedino alge i drže čamac na hrpi,curi ko onaj Ruski brod Moskva prije potonuća

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Kugla

Kad smo kod kosilice, sutra popodne kosim dolje nešto iza 16 sati, pa naletite da vidimo gdje treba.
Susjed naletiti ću ja upomoć ionako moram svoj motor donijeti da ga složiš  :icon_thumright:

maverick