PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Za svaku preporuku su ta odjela bez obzira tko ih pravi

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Nije sve ni u pecanju...iskompletirao gumu...konopac...ušice za čamac...bit ce uzivanja cim zatopli

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

strendjer

maverick

Gumu sam kupio tu od kolege...konopac sam narucio preko Decathlona...Mislim da imas i guma kod njih....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

S obzirom da imas majstora a i sam si, napravi si TurboSwing (koji su u ponudi bezobrazno skupi) i bez brige si.

maverick

Rap

To je to,ima po nasim radnjama ali kosta bezobrazno puno.

pajdo77

Pokucaš kod čike iz Alu-bel-a i dok popiješ piće dobrodošlice naprava gotova.

maverick

Moj Pajdo nije ni on vise bezazlen, kad se najavim nekad me primi a nekad ne  :stripii:

pajdo77

Ma baneš obučen ko poštar i vičeš da nosiš povrat poreza. Otvara garant

jurajurajura01

Gazda ima akcijske cijene za one koji su kupili plovilo, dobar covjek

maverick

Ma ti si sasvim drugi tip musterije...dodjes kupis ...prodas..kupis...experimentiras...igras se...A ja...ja sam dosadan...de treba mi ova sitnica ...de smotaj mi ovo tamo...de smotaj mi ovo ovamo...Tako da mu se ovim putem javno ispricavam  :stripii: Imam jos samo "par" sitnica pa necu vise  :stripii:

ALU-bel

Citat: maverick  u Ožujak 18, 2022, 12:23:31
Ma ti si sasvim drugi tip musterije...dodjes kupis ...prodas..kupis...experimentiras...igras se...A ja...ja sam dosadan...de treba mi ova sitnica ...de smotaj mi ovo tamo...de smotaj mi ovo ovamo...Tako da mu se ovim putem javno ispricavam  :stripii: Imam jos samo "par" sitnica pa necu vise  :stripii:
:stripii: :stripii:

maverick

Kugla

Sad baš to veliko izgleda ali i mora pa i čamac je velik