PROJECT ONE by Maverick

Autor maverick, Kolovoz 24, 2020, 14:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

maverick

:stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Scarra

Trudimo se izgledati kao da nešto i radimo  :toothy12: :toothy12:

pajdo77

Slika je preslik Hrvatske . Pet zuji,samo jedan radi  :stripii:

maverick

Pajdo...dozivio sam to od njih mnogo puta...ali ajd ...to su moji porazi jer se vode u rubrici prijatelji ali sto me ti lomiš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja samo bacam komentar na sliku. Prvi ruke u džepovima,drugi se naslonio na čamac da ne padne,treći je za svaki slučaj sjeo jer i ako se nasloni u nekom trenutku će pasti itd,itd. A onog što jedini radi uhvatila kamera u zapećku objektiva mada bi on trebao biti u gro planu. Tjeraj ti to sve van iz hale. Kaže se sto babica-kilavo dijete pa da i ovdje ne bude isti slučaj  :baba:

No

Citat: maverick  u Rujan 01, 2020, 16:11:48
Pajdo...dozivio sam to od njih mnogo puta...ali ajd ...to su moji porazi jer se vode u rubrici prijatelji ali sto me ti lomiš  :stripii:

Tefteri ga u rubriku neprijatelj   :stripii: :stripii: :rofl2:

maverick

Ma i on i retfala su odavno tamo...Tonyc je vrlo blizu tome...Ali porazavajuci je podatak da su mi to prijatelji ...boljih bas puno i nemam  :uf: :stripii: :stripii:

TonyC

Reci slobodno : Odavno nisam imao lošije prijatelje od ovih !!!!    :rofl2: :rofl2:

maverick

Pa ljudi čitaju ovaj forum...znadu oni bolje od mene u kakvim sam problemima s vama.... :stripii: :stripii:

ZeroCool

Kad se ocekuje zavrsetak radova i porinuce?

maverick

Pa slijedeci tjedan pred kraj ALU Bel je gotov s svojim dijelom radova...Onda ide na pjeskarenje...e sad koliko se tamo čeka...pojma nema...Poslije toga dolazi kod mene na farbanje i ide na montazu motora...spustanje da se izabere elisa i ocrta vodena linija...Pa onda ide opet napolje...na postavljanje bokoštitnika...tepisona...antifoling...sonar....i onda pecanje....Sobzirom na sve kontam da ce za tri tjedna biti zavrsena ta prva faza...Tenda...škare i te zajebancije cu kad bude gotovoa sezona pecanja tokom zime tj proljeca

ZeroCool

Citat: maverick  u Rujan 02, 2020, 19:29:35
Pa slijedeci tjedan pred kraj ALU Bel je gotov s svojim dijelom radova...Onda ide na pjeskarenje...e sad koliko se tamo čeka...pojma nema...Poslije toga dolazi kod mene na farbanje i ide na montazu motora...spustanje da se izabere elisa i ocrta vodena linija...Pa onda ide opet napolje...na postavljanje bokoštitnika...tepisona...antifoling...sonar....i onda pecanje....Sobzirom na sve kontam da ce za tri tjedna biti zavrsena ta prva faza...Tenda...škare i te zajebancije cu kad bude gotovoa sezona pecanja tokom zime tj proljeca

kakvo sad pecanje pa valjda prvo ide aldumas  :stripii:

No

Koliko se spominje taj aldumaš, mogao bi biti skuplji od čamca, a čamac sigurno neće biti jeftin  :stripii: :stripii:

maverick

Od Retfale sam u zadnjih godinu zapamtio samo jednu rečenicu..." Imam toliko godina da nemam vremena pitati za cijenu" tj ako treba kupuj...ako ne treba ....ni ne raspituj se  :stripii: Čamac ima neku cijenu koja je ide uz kvalitetu i veličinu...motor...mogao bih reci isto tako..sonar...htio sam novi model..pa jbg..sad imam...opravdan trosak...boja...tesko se mirim s njenom cijenom  :stripii: Tenda...to me nekako najvise pogodilo zato sam nju i ostavio za drugu fazu dok malo ove troskove ne prespavam  :stripii: :stripii:
Toliko o troskovima pa ih vise necemo ni spominjati jer moze biti da i žena pogleda na forum pa smo onda najebali svi kompletno  :stripii: :stripii: